1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lt 1.1 czy Lt+ 1.1

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez darnix, Maj 7, 2011.

  1. darnix

    darnix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dobra kupiłem sobie Xbox'a jaspera niedawno jest to mój 1 xbox i jestem w tych sprawach całkowicie zielony. Czytałem co nieco zgodnie z zaleceniami o oprogramowniu i zrozumiałem że mam 2 możliwości albo mam Lt 1.1 albo Lt+ 1.1.

    Sprzedający mówi że nie wie.
    Dash mam ten chyba najnowszy - mam ustawienia kinecta w opcjach - więc to jest chyba ten. Działają mi Black Opsy , Mw2 i Hot Pursuit.

    Czy mogę się podłączyć pod live'a bez flagi na wejście czy nie??

    Dziękuje z góry za odpowiedzi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RSA

    RSA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    326
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Przerobienie = ban, jak na razie ludzie jada na roznych wynalazkach (przyp. przerobki) i banow niema.
     
  4. darnix

    darnix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Pytam się czy mam LT+ czy Lt - jak to rozpoznać co do bana spodziewam się że go dostanę ale po co to przyspieszać
     
  5. Blue

    Blue Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    Głowy nie dam ale najprawdopodobniej masz LT+

    Jak byś nie miał to w/w gry z ap25 na nowym dashu bez LT+ by ci nie poleciały. Wyskakiwal by czarny ekran.

    Jak chcesz grać na live to zacznij od sprawdzenia wersji gier programem abx360. Jak coś bedzie nie tak z grami, sprawdz programem XVal czy nie masz juz oflagowanej konsoli tzw ban offline.

    Jak wsio bedzie OK, to mozesz grać ONLINE

    Pozdro

    BTW wsio jest na forum, bynajmniej ja cała swoja wiedzę zaczeropałem z tego miejsca
     
  6. Dimol

    Dimol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tychy
    Jeżeli działają Ci gry z AP 2.5 to masz LT+.
    Co do sprawdzania czy masz flagę, ten program nie jest wiarygodny.
     
  7. darnix

    darnix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No to raczej mam LT+ bo MW2 ma ap2 na najnowszym dashu - tak samo ACBC ;)
    Dziękuje za odpowiedzi
     
  8. darnix

    darnix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zresztą bana się nie boje - różnicy mi nie robi bo tak czy siak grałem zawsze offline a tak to troszkę sobie pogram na onlinie
     
  9. haker10103

    haker10103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jarocin
    Ale widze, ze gowno wiesz. Jaki ban offline? Jak chcesz niby dostac bana, skoro nie masz zadnego polaczenia z internetem/microsoftem? Bana mozesz dostac online, ale od jakiegos roku malo osob dostalo, wiec smialo graj.
     

Poleć forum