1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT+ 1.1 for Hitachi , Nowy JF.

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez loRdRumek, Grudzień 25, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. loRdRumek

    loRdRumek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Jak głosi wieść gminna z Twittera TeamJungle , 3 godziny temu wydano LT+ 1.1 dla Hitachi :) Oczywiście, dla modeli typu FAT :)

    Link do tematu - Hitachi LT+ and JungleFlasher v0.1.78 (182) Released - Team Xecuter
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Wasa

    Wasa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Super,ciekawe czy zrobią LT+ do samsunga(spoof):(
     
  4. loRdRumek

    loRdRumek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Masz teraz zamontowanego Samsunga, czy miałeś, a teraz coś innego ? Bo ogólnie, spoof'a klucza z np. Samsunga czy Hitachi można robić na Liteona na LT+ 1.1 ale na pewno dostaniesz bana ;)
     
  5. Gripix

    Gripix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  6. loRdRumek

    loRdRumek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    C4E napisał, że 'wszystko jest na dobrej drodze' - są nawet filmy jak odpala kopie zapasową :) Potrzebne są testy i zabezpieczenia przed wykryciem FW, by M$ się nie kapnął :) Wydaje mi się, że w następnym tygodniu, przed Nowym Rokiem na pewno to wyjdzie ;)
     
  7. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Autorowi coś nie wyszło to tłumaczenie.
    3 ostatnie punkty to to, o co chodzi w lt. Czyli to użytkownik ma być pewien, że kopia którą bootuje jest właściwa, czyli posiada stealth, splitvid i reszte pierdół. LT bootuje takie gry na ślepo, przez te wszystkie sprawdzajki dmi/pfi, emu splitvid stare ixtreme było wykrywalne.

    Jedna ważna sprawa w przypadku hitachi 78/79.

    Jeżeli zbotujesz grę bez ap25/z nieznanym ap25 którego lt nie obsługuje konsola jest chroniona TYLKO przez około 3minuty. W tym czasie trzeba wyłączyć i włączyć ją na nowo.
     
  8. loRdRumek

    loRdRumek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Trudno, nie każdy dysponuje doskonałym technicznym angielskim ;)
     
  9. bercik121

    bercik121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    @up: Przy okazji tracąc sens informacji.

    Ładny prezent zrobiono posiadaczom Hitachi:)
     
  10. loRdRumek

    loRdRumek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Dobra już poprawił , nie macie się co cieszyć. I tak to skopiował z FAQ LT czy innego barachła. Pozdrawiam. Jak ktoś ma jeszcze jakiś problem, zapraszam na PW
     
  11. MARGRA26

    MARGRA26 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chmielnik
    Witam ,panowie mam male pytanko odnosnie LT+ na naped hitachi , dzialalaby ta przerobka na spofowanym hitachi? , orginalnie mialem liteona ale zmienili mi na hitachi .
     
  12. loRdRumek

    loRdRumek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
  13. OstrY125

    OstrY125 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nasielsk
    Kurde... Jestem ciekawy kiedy do slima Przeróbka :D
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum