1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

lt 1.1 i 1.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Fannadil, Listopad 20, 2010.

  1. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    jw. jakie sa roznice pomiedzy 1.1 a 1.0, czy trzeba jakos przerabiac gry gdy ma sie 1.0 ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    1.1 ma poprawiony odczyt jesli u kogos byly z tym problemy. jak u Ciebie jest ok to nie trzeba aktuazliowac.
     
  4. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    a lt1.1 jest tylko na napedy liteona czy na samsunga tez ? i czy lt+ wyjdzie tez na napedy samsunga ?
     
  5. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    na samsunga jest LT 1.0
    na liteony LT 1.1
    na benq LT 1.2
    raczej LT+ nie wyjdzie na samsuga
     
  6. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    czyli oznacza to ze posiadacze samsunga nie pograja sobie w nowe gry na przerobionej konsoli ?
     
  7. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    pograją
    napęd samsunga nie wspiera AP25 przez co nie trzeba aktualizowac do LT+
    na LT.1.0 mozna spokojnie grac bo LT nie sprawdza wave ,wiec i stare gry i nowe powinny działać
     
  8. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    czyli spokojnie moge aktualizowac do nowego dasha i sprobowac grac ?
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jak masz samsunga to beda ci wszytskie dzialac, jak inne to po aktualizacji nie dziala m.in. Fable III.
     
  10. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    mam samsunga przynajmniej patrzac na zdjecia znalezione na necie, tylko czy ma znaczenie czy ten naped byl w tej konsoli od poczatku czy nie ? bo tego chyba niemoge sprawdzic
     
  11. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    up !
     

Poleć forum