1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 1.1 i gry ze starego Xbox'a.

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez adidas2009, Lipiec 16, 2010.

  1. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Czy ktos wie czy trzeba owe gry wypalac na plytach DL ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Ta, tylko i wyłącznie DL
     
  4. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    tylko stare Xtreme ma mozliwosc odpalania na zwyklych DVD R
     
  5. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Tak tez myslalem ;/, szkoda.
     
  6. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Nagralem gre na DVDRW i widac ze odczytuje gre, ale jak chce wlaczyc to wyskakuje komunikat zebym ja pobral ponownie. Czy pod starszym iX przypadkiem pod zwykla DVD gra w ogole nie byla wykrywana tylko bylo Odtworz DVD?
     
  7. robert199788

    robert199788 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sidzina
  8. bercik121

    bercik121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Kieruję do Was skromne zapytanie: Czy aby zagrać z w gry z X1 potrzebny jest dysk twardy z emulatorem? Nagrywa się je tak jak na X360?
     
  9. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Tak. Gry na iXtreme muszą być przystosowane do iXtreme i wypalone na płytach dwuwarstwowych. Dysk twardy jest wymagany.
     
  10. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    A czy można nagrać na DVD a potem przenieść na dysk twardy ?
     
  11. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie
     
Wczytywanie...

Poleć forum