1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lt 1.1 problm z dwiema grami.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mefju140, Czerwiec 13, 2011.

  1. mefju140

    mefju140 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.
    nagralem dzisiaj Call of Duty Black Ops oraz AC Brotherhood obie gry PL
    Pisalo ze dziala na lt 1.1 a jak wkladam do napedu gre jest tylko czarny ekran :(

    Co jest z tym ? Zle nagralem ?
    Plyty verbaty predkosc 4x
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    to znaczy że żle spatchowana i raczej nie pójdzie...przepuśc wypalona gre przez abgx i zobacz czy ap jest na zielono
     
  4. mefju140

    mefju140 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jest mozliwosc przejscia z 1.1 na lt + ?
    jakos samodzielnie czy cos ?
    I jak sprawdzic te plytki i odpowiednio spatchowac na 1.1 ?
    Ok przepuscilem samo ISO przez program i pisze ze AP 2.5 replay sector is blank

    Czy na lt 1.1 mozna grac we wszystkie nowe gry ?

    @edit da rady jakos wgrac samemu lt+ ?
    Mam liteon v1
    Kurcze pewnie nagrane sa dobrze a nie dzialaja na 1.1. :(
     
  5. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Jaki masz dash?
     
  6. mefju140

    mefju140 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dash ten z mortal kombat czyli 12625

    Da rady cos zrobic ?
    A i czy jest mozliwosc wgrania lt+ czy mzoe wyjdzie niedlugo nowa rpzerobka , ten co mi przerabial mozliwe ze wgra mi tego lt+ ale wole sie upewnic zeby ciagle nie latac.
     
  7. reavenger

    reavenger Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bia�ystok, Poland, Poland
    na dniach ma wyjść nowy flash poczekaj ;) to będzie chyba lt+ 1.9
     
  8. cz4r

    cz4r Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak dla mnie poprawne spatchowanie w abgx i powinno hulac na lt+. Najlepiej poczekac na lt+ 1.9 - będzie kompatybilne z najnowszym dashem i dopiero wtedy flashowac.
     
  9. mefju140

    mefju140 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A mniej wiecej za ile ebdzie now flash za 1-2 tygodnie ?
    I wtedy bez patchowania gry beda dziala ctak ?
     
  10. cz4r

    cz4r Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. mefju140

    mefju140 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam lite-on v1
    A jak myslicie jak rzerabialem w tamtym tyg i gdy bede chcial wgrac tylko nowe firmware to zaplace znowu 50zl ?
    A i ten lt 1.9 bedzie lepszy niz lt+ i spokojnie odpale te dwie gry ktore mam juz nagrane ?
     
  12. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  13. reavenger

    reavenger Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bia�ystok, Poland, Poland
    a teraz zobaczyłem ze gry są w polskiej wersji... abgxem nie było błędów żadnych? bo ostatnio był problem z assasinem ze nie było łatki ap 2.5 może i w tym leżeć problem poza flashem. Ale to i tak nie wyklucza konieczności przerobienia po updacie
     
  14. mefju140

    mefju140 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak wyjdzie 1.9 ;t to na bank dam zeby mi wgrali. Pewnie nie ebdzie zalezalo czy PL czy nie.
     
  15. reavenger

    reavenger Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bia�ystok, Poland, Poland
    Chodzi o patch gry nie o przeróbkę bo i tak i tak trzeba takową grę przepuścić przez abgx'a
     
  16. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wejdź tu abgx360 - Verified sprawdź media code swojego iso i zobacz czy jest na liście. Jeśli będzie to abgx powinien sam bez problemu dorzucić patch AP.2.5 jeśli nie ma to niestety sobie nie pograsz.
     
  17. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    Otóż autorze postu dowaliłeś, masz najnowszego Dashboarda i starą przeróbke i te gry nie będą ci działać a w dodatku Oflagowałęś sobie konsole i dostaniesz w przyszłości Bana.
     
  18. mefju140

    mefju140 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Bana dostane raczej jak podlacze do internetu no nie ?
    Lt 1.1 to stara przerobka ? :D
    Mi mowili ze to jedna "z nowszych" ale ok.
    No szkoda.
     
Wczytywanie...

Poleć forum