1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 1.1+ vs LT 1.7+

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kolo1108, Czerwiec 23, 2011.

  1. kolo1108

    kolo1108 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    1. Jeżeli mam LT 1.1+, to jeżeli zaktualizuję do ver. 1.7+ to czy bede musiał inaczej przygotowywać gry?
    2. Po aktualizaji dasha i wgraniu ver. 1.7 nie chciały mi działać gry. Czy to wina dash, a może plik z firmware był jakiś wadliwy?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. famous182

    famous182 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    nie ma 1.7 . jest 1.9 i tylko gry z AP25 musisz na nowo przez ABGX i nagrać ;)
     
  4. kolo1108

    kolo1108 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ok wielki dzięki. A co z drugim punktem, czy to plik z firmware był wadliwy?
     
  5. mietek52

    mietek52 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    187
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Skoro ty wgrywałeś jakieś lt 1.7+.To pewnie była wina firmware tak mi sie wydaje.Bo przecież nie ma lt 1.7+ tylko lt 1.9+ :D
     
  6. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mietek. To była literowka. On po prostu pomylil nazwy.

    Co do drugiego. ŻADNE NIE DZIAŁAJĄ?
     
  7. snake68

    snake68 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    174
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rypin
    jak już czepiacie się szczegółów to nie ma LT 1.1+ i LT 1.9+
    tylko LT+1.1 i LT+1.9
    co do przygotowania płyt,tych z AP25
    1.zgraj obraz na dysk
    2.przepuść przez abgx360(najnowsza wersja)
    3.nagraj
     

Poleć forum