1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lt 1.9 a zabezpieczenia ap 2.5

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ibra, Czerwiec 20, 2011.

  1. Ibra

    Ibra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam przerobiłem dzisiaj konsolę do lt 1.9 i chcę nagrać cod: black ops, tylko nie wiem dokładnie jak to zrobić ;/
    Jest na forum jakiś tutorial ?? Bo szukam ale nic nie widzę ciekawego [do lt+ wiem jak nagrać ale do 1,9 nie za bardzo]
    Proszę o pomoc, bo mam tylko 1 płytkę
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    przepuścić przez abgx i wypalić imgburn.
     
  4. Ibra

    Ibra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a już nic nie muszę wgrywać tak jak w przypadku lt+ ??
    I jaką wersję abgx potrzebuję ??
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  6. Ibra

    Ibra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A do polskich wersji już też dogrywa czy dalej jest z tym problem ??
    I jaki numerek ma najnowsza wersja ? Bo znalazłem tutaj
    http://xboxforum.pl/iso-tools-f158/abgx360-1-0-5-a-77956.html
    ABGX 1.0.5 + Video Waves 3-9 i ten jest dobry ??
    I w ogóle jakie opcje mam tam zaznaczyć żeby mi samo dograło ??
    może ktoś jakieś screeny wrzucić ?

    To już wszystko ! Dzięki!
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    ja mam assasina russound i niby dograło ale nie mam jak sprawdzić
     
  8. Ibra

    Ibra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A jak z tym abgx-em wrzuci ktoś jakiegoś screena ??
    chodzi mi o to które opcje mają być zaznaczone żeby wszystko samo się dograło !
     
  9. fukz91

    fukz91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2011
    Posty:
    279
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice
    Równiez bym prosił o taki mały instruktaż. Nie chce marnować płyt, jak to ktoś mi napisał w innym dziale, dlatego fajnie by było jakby ktoś wrzucił link do dobrego tutoriala, bądź sam fajnie opisał. Pozdrawiam.
     
  10. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Screeny z zaznaczonymi opcjami + przerzucanie gry przez abgx. Tak wsjo powinno wyglądać.

    Klik!
     
  11. Ibra

    Ibra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A jeśli ja już mam np. NFS:HP spatchowanego z ap.25 to też mam po prostu jeszcze raz przepuścić przez abgx czy muszę jeszcze raz ściągnąć czysty obraz ??
     
  12. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie rozumiem. Gdy masz na płycie takiego NFS? To zgrywasz obraz na dysk i od nowa przerzucasz przez abgx. Potem od nowa wypalasz.
     
  13. Ibra

    Ibra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Chodziło mi o to że sciągnełem kiedyś NFS który już miał wgrany patch ap2.5 bo był naszykowany pod lt+
    I chodzi mi o to czy na 1,9 też w grach z ap musi być patch wgrany czy jak to jest, bo do CoD ręcznie wrzucalem patcha ap
    a z tego co rozumiem teraz wystarczy przeposcic przez abgx i jak jast all na zielono nagrac i nic więcej
     
  14. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  15. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Pod lt 1.9 masz inne patche niż do lt+ 1.1, dlatego jak przejedziesz obraz abgx'em, to masz pewność, że ci dogra automatycznie odpowiedniego.
     
  16. fukz91

    fukz91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2011
    Posty:
    279
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice
  17. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  18. Ibra

    Ibra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A ja mam jeszcze jedno pytanka odnośnie SSv2
    Bo ja dużo gram na live i jakieś 2 miechy temu wypalałem CoD Modern warfare 1 i ściągałem z abgx360 - Verified ss2 (ustawiałem żeby dograło manualnie - na pewno dobrze ustawione wszystko miałem bo już też do Fable2 i MW2 dogrywałem ręcznie) ale abgx caly czas pokazywał że jest ss1 i teraz nie wiem czy we wszystkich grach musi być ss2 czy w tych starszych może być ss1 ?
    Bo nie wiem czy mogę teraz pograć w CoD online czy lepiej nie ryzykować
     
  19. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    We wszystkich grach musi być ssv2. Pokazywało SSV1, bo zapewne nie odznaczyleś "Verify if stealth passes"
     
  20. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    ssv2 jest zalecane ale jeszcze nikt flagi czy tam bana za ssv1 nie dostał
     
  21. Ibra

    Ibra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Z tego co pamiętam to miałem odznaczone "Verify if stealth passes" ale możliwe że jakiś błąd tam popełniłem nieważne :p
    A jest to prawda że teraz działają też gry z polskimi napisami ??
    Chodzi mi np. o CoD Mw2 i BO bo tam wtedy był problem z polską wersją, podobnie w najnowszym assasinie!

    Bo będę nagrywać jeszcze raz MW2 i BO i jakby działały teraz polskie wersje to bym sobie ściągnął jeszcze raz a nie chce niepotrzebnie transferu marnować
     
Wczytywanie...

Poleć forum