1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 1.9 co dalej

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rekonstruktor, Czerwiec 26, 2011.

  1. rekonstruktor

    rekonstruktor Banned

    Dołączył:
    Maj 27, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam mam przerobiona konsole na flash lt 1.9 nigdy nie gralem na piratach i jest to moja pierwsza przerobka.
    Mam pare pytań:
    Poniewaz nie posiadam napedu w swoim komputerze gry bede przegrywal u kumpla i aby je przeniesc bedzie potrzebny mi pendrive 16gb ,nigdy nie mialem doswiadczen z abgx 360 jak go nalezy ustawic gdy mam przeobke lt 1.9 i gre np. fable III,nfs carbon (może dla kazdej gry tak samo sie ustawia???
    czy moge najpierw zpatchowac obraz a potem przeniesc go na pena i zgrac przez img burn .prosilbym o jakis pradnik jak nagrywa sie imgburnem w przypadku lt 1.9?

    Czy jest mozliwe ściągnięcie gry juz zpatchowanej na lt1.9 i przygotowanej do nagrywania imgburnem (prosilbum o przyklad)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Co do tego pytania, to tak możesz zrobić.

    Kumpel musi mieć nagrywarkę obsługującą płyty DVD+R DL - płyty dvd dwuwarstwowe.
     
  4. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    w abgx ustaw autofix level 3, dograj do obrazu ssv2 jeśli chcesz grać na xbox live i jedziesz. Wszystko powinno być zielone.
     
  5. rekonstruktor

    rekonstruktor Banned

    Dołączył:
    Maj 27, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wystraczy tylko autofix lvl 3 i juz dziala?? na live nie gram ale chętnie dowiedzialbym sie jak wgrywa sie to ss2.
    Czy mozna sciagnac obraz juz spatchowany (gotowy do nagrania)na lt 1.9 czy to bez roznicy jaka wersja flasha??
     
  6. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Mając LT+ 1.9 większości gier nawet nie trzeba patchować.
    Raczej wszystkie gry ,nagrane wcześniej uruchomią się.

    Wyjątkiem są gry z AP 2.5 .

    ABGX-em skanuje się ,aby obraz płyty był taki jak oryginał - do grania online.
     
  7. nath

    nath Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2008
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pabianice
    jak juz pobierzesz abgx360 i wszystkie wave to konfiguujesz abgx wg tego poradnika, w przypadku gdy chcesz zagrać w w Fable III, NFS:HP i Assassin obraz musisz przygotowac wg tego poradnika, jak zrobisz te operacje to masz obraz gotowy do nagrania na Lt+ (w tym dla LT+ 1.9), tu jest napisane jak wypalic plyte za pomoca imgburn :)
     
  8. rekonstruktor

    rekonstruktor Banned

    Dołączył:
    Maj 27, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Z kąd mam pobrac te wavy (o co chodzi)w przypadku lt 1.9 tez sa potrzebne?
     
  9. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tamten poradnik jest sprzed dwóch lat, prawie trzech.. Ustaw sobie tak. Abgx sam ci dogra patche

    ImageShack Album - 2 images

    A wave 1-11 pobierasz gdy masz uszkodzony plik ISO, są czerwone błędy.

    Wszystko powinno byc zielone. I pamietaj. Gdy grasz na live, to musisz dogrywać ssv2
     
  10. Mlody1305

    Mlody1305 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    A ja mam pytanie koledzy, Do jakiej przeróbki potrzebuje ActiveISO ?? Bo mam 1.6 i chcę zmienić ??
    Czy tylko 1.6 Musi mieć Active iso ?
     
  11. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    tak tylko do 1.6 później możesz wyrzucić activate iso
     
  12. rekonstruktor

    rekonstruktor Banned

    Dołączył:
    Maj 27, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Gdy mam np. ten Fable III z zabezpieczeniem ap 2.5.To ustawiam tak jak jest na tych zdjeciach a abgx sam juz zrobi za mnie wszystko ?? nie trzeba nic kombinowac w przypadku ap 2.5 czy jedank troszke trzeba?
     
  13. nath

    nath Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2008
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pabianice
    robisz wszystko tak jak napisalem, skorzystaj z tych poradnikow i bedzie wszystko ok
     
Wczytywanie...

Poleć forum