1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT+ 1.9, Dashboard 13604 i przycinanie F1 2010.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Above PL, Maj 3, 2012.

  1. Above PL

    Above PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Witam,


    Mam kilka pytań odnośnie zakupionego parę*dni temu xbox'a. Rzecz jasna, to nie jest mój pierwszy, ale tyle się*pozmieniało w kategorii przeróbek i dash'a, że muszę uczyć*się*od nowa.

    Obecnie posiadam LT+ 1.9 i dashboard 13604 czy...:

    1) Jest możliwość uruchomienia (patche lub inne zabiegi) gier z XGD3 czyli Gears of War 3, FORZA 4, Battlefield 3 na LT+ 1.9 i obecnie posiadanej wersji dasbhboard'a? Jeżeli nie, to co muszę poczynić.

    2) Czy aktualizacja z 13604 do dashboard'a 14699 - bo odświeżony wygląd i głównie dlatego - coś*popsuje w odczycie gier, przeróbce?

    3) Doświadczyłem dziwnych przycinek w F1 2010 - gra bez żadnych patchy - zwłaszcza w momencie zjeżdżania do bosku, przekraczania mety czy przygotowując się*do wyścigu i obracając kamerę na boki. Reszta gier: Crysis 2, Splinter Cell, Alan Wake, Bulletstorm działają płynnie. Czy zatem jest to wina gry, czy może coś*nie tak z konsolą? Gra zainstalowana na dysku, pamięć podręczna wyczyszczona. Niestety nie mam możliwości ściągnięcia aktualizacji - o ile takowa wyszła - gdyż nie jestem podłączony pod sieć z wiadomych powodów - wymóg 14719.

    Dziękuje za odpowiedzi :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    1) Do uruchomienia gier XGD3, musisz wgrać nowego dasha i przeróbke LT+3.0
    2) Tak, nie odpalisz gier XGD2 z AP25(Chyba że dograsz TU), reszta XGD2 będzie działać.
    3) Może, gra coś nie tak się wypaliła, spróbuj jeszcze raz wypalić, tamtą usunąc z dysku, wyczyścić pamięć podręczną i zgrać 'nowo' nagraną na dysk.
     
    1 osoba to lubi.
  4. Above PL

    Above PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Nie dobrze. Tyle świetnych tytułów z XGD3. A jak z oryginalnymi, nie będzie problemu i czy będą wołać o aktualizację?
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Oryginalne odpalą, ale jeśli gra będzie wymagać nowszego dashboardu to będziesz musiał zaktualizować.
    Przerób na LT+3.0 i spokój, we wszystko zagrasz...
    Zobacz jaki masz napęd, poszukaj poradnik pod swój napęd i zrób tu sam, albo oddaj do serwisu i zapłać te 40-50zł i będziesz mógł grać we wszystko :)
     
    1 osoba to lubi.
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Gry oryginalne zadziałają, jeśli będą wymagały aktualizacji, to sprawdź, czy masz Dash'a wyższego/równego 13599.
    Szukaj poradnika pod swój napęd. Gry XGD2_AP2.5 trzeba będzie nagrać od nowa.
    Artykuły
     
Wczytywanie...

Poleć forum