1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT+ 1.9 i ap 2.5

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez reavenger, Listopad 14, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. reavenger

    reavenger Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bia�ystok, Poland, Poland
    Witam dawno mnie tu nie było... ale nie o tym miałem pisać .. otóż jakiś czas temu miałem sobie lt 1.1 po aktualizacji wykasowało mi przeróbkę i wgrałem po miesiącu grania na oryginałach lt+1.9 oczywiście wszystkie gierki z ap zaktualizowałem i grałem. Ostatnio sobie załatwiłem spider mena nowego i tam mnie prosiło o aktualizacje ... a bez niej nie dało rady włączyć gry wiec jak wiadomo poddałem się woli programu :( teraz gry z ap nie działają nagrywałem drugi raz Halo REACH po wklejeniu patchów i dalej nic. Dosłownie przed chwila wpadłem na to żeby zaktualizować konsole na maxa i nagrać jeszcze raz płytę... Jak myślicie pomoże?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. gomezja

    gomezja Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2011
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Krapkowice
    musi:)
     
  4. reavenger

    reavenger Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bia�ystok, Poland, Poland
  5. reavenger

    reavenger Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bia�ystok, Poland, Poland
    nagrałem płytkę i nie działa :E jednak trzeba lt+ 2.0 załatwić już ;( niech to będzie przestrogą dla tych co maja lt+ 1.9. Po updacie nie pogracie w AC:BH, CoD: MW2/BO, NFS:HP, Fable 3 ... chyba że magiczny sposób znajdziecie ;P mi nie działa ... można zamykać

    EDIT
    jeszcze skoro nie zamknięte to ostatni raz zapytam może jednak jest wyjście... Mam dash 2.0.13604.0 i LT+ 1.9 da się jakoś odpalić gry z ap 2.5 czy już tylko flash został? może jakieś ręczne patchowanie? coś możliwe jest?
     
  6. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Tylko LT+ 2.0 cie ratuje kolego
     
  7. reavenger

    reavenger Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bia�ystok, Poland, Poland
    przerobiłem napęd mam LT+ 2.0 ^^ udało się za darmo ehehhe ;D i tera tak ... mam Assassina nowego oraz dasha ostatniego update (ze 3 - 4 dni temu aktualizowałem) i jak nagrałem płytę zmieniłem layerbreak i w ogóle.. wsadzam płytę i mam jedynie opcje "otwórz napęd"... to znaczy ze przez update nie działa? czy może źle nagrałem?

    Dodam iż nagrałem raz jednym layerem to prze 97% błąd był tak jak ktoś mówił ze tak ma być... a drugi raz inny miałem layer break ale już w około 50% wywaliło... jakiś sposób? rada?
     
  8. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Dla XGD3 ma być 2133520.
    Ponoć "97%" kopie działają, ale nie powiem Ci dokładnie bo sam mam litka i mnie to nie dotyczy.
     
  9. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    nie mam litka i jak do tej pory wszystkie gry z xgd3 działają bez problemu dodam że nie gram na live
     
  10. reavenger

    reavenger Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bia�ystok, Poland, Poland
    nie masz litka :p ja mam Benq i wczoraj zrobiłem sobie lt+ 2.0 i niby działać powinno ale coś patrzyłem na innych(anglojęzycznych) forach i coś gadali ze z update nie działa ale posty nie były nowe tylko z czasów około wakacyjnych :p dlatego pytam czy się orientujecie. a co do tych 97% to nagrało mi się tak ale miałem innego layera. Na tym co !Shibby podałeś to miałem te około 50% ... może płytka była jakaś słabsza... bo nie wiem czemu ale mam tendencje kupować słabsze płytki dla testów a później nagrywam na te lepsze...
     
  11. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    @up:
    Spróbuj na verbach, jak będzie dalej wywalać na połowie to chyba nagrywarka nie da rady.
     
  12. reavenger

    reavenger Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bia�ystok, Poland, Poland
    nagrałem na maxellu ;P to moja ulubiona firma od dłuższego czasu 3.50 za płytę trochę dużo ale mniej niż za verbatima(chociaż wole je bardziej) no ale cóż nie każdy rodzi się bogaczem ^^

    a i zamiast IMGBurn użyłem CloneCD działa Assassin jak należy :) pozdrawiam wszystkich :)
     
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum