1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 1.9 i najnowszy update ?

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Cris2k, Lipiec 24, 2011.

  1. Cris2k

    Cris2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    Witam.
    Czy jeżeli mam LT 1.9 to mogę zrobić najnowszą aktualizacje?
    Oczywiscie chodzi o to żeby nie stracić przeróbki :)
    Pozdrawiam,Cris2k
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  4. Cris2k

    Cris2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    Dzięki :)
     
  5. sebul

    sebul Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam konsole z 1.6 i teraz chce wgrac lt+ 1.9 , czy musze jakas aktualizacej dasha robic ?
     
  6. Cezary1994

    Cezary1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnowskie Góry
    Cześć. Mam pytanie takie jak w 1 poście.
    Mam lt 1.9 i czy podpinając neta, usunie mi flash?
    Ostatnio podpinałem przed wakacjami.
    Za szybką odpowiedź dzięki.
     
  7. bartek049

    bartek049 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2010
    Posty:
    137
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak musisz, jeśli nie masz klucza dvd to zczytaj go wgraj oryginalne FW zaktualizuj dasha i wgraj LT 1.92
     
  8. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Patrzysz na pytanie w pierwszym poście, a na odpowiedź w drugim już nie?
    Każdemu trzeba indywidualnie odpowiadać, czy jak ?
     
  9. Cezary1994

    Cezary1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnowskie Góry
    Kolego... ale tamten pytał się 2 miesiące temu.... wtedy mogło to być bezpieczne, a teraz nie... dlatego się pytam...

    Z resztą zaktualizowałem i nie usuwa.
     
Wczytywanie...

Poleć forum