1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

lt+1.9 i niedziałające ap2.5

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez paweloDJ, Czerwiec 28, 2011.

  1. paweloDJ

    paweloDJ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żory
    Witam .Ostatnio przerobiłem konsole z xtreme 1.6 na lt+1.9 na początku wszystkie gry działały oprucz cod mw2 więc dziś pojechałem do kolegi skopiować kilka gier w tym acb i nfs hp z ap2.5 kiedy przyjechałem do domu sprawdzałem włożyłem płytę i wyskoczyło zagraj w grę lecz gdy ją włączyłem wyskoczył czarny ekran i nic więcej wspomnę że mam soft 2.0.12635.0 proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. xAmpeGx

    xAmpeGx Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dom Billa Gates'a
    musisz znów nagrać a przed tym przepuścić przez ABGX żeby dało nowe patche i możesz grać :)
     
  4. LeonSkennedy

    LeonSkennedy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tomaszów Mazowiecki
    a uruchomienie w konsoli gry z ap 2.5 z niepowodzeniem , co skutkuje czarnym ekranem , automatycznie flaguję konsole ?
     
  5. xAmpeGx

    xAmpeGx Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dom Billa Gates'a
    bzdura ja tak uruchoiłem kiedyś assassin'a BH jak miałem LT (bez + :) ) i sprawdziłem w tym programie co pokazuje niby status konsoli i pokazało że ap 25 failed coś tam, na początku trochę sie pospinałem ale stwierdziłem że najwyżej bana dostane i co mi tam i podłączyłem do neta i od 6miesiecy już gram na XBL i nic nie ma :)
     
  6. kisiel5577

    kisiel5577 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie, nie flaguje. Prawdopodobnie jest jakiś czas ochrony przez firmware LT, dlatego gdy pojawi się czarny ekran, najlepiej wyłączyć konsole. Chyba, że ma się przeróbkę która nie obsługuje AP2.5 to wtedy wiadomo - flaga
     
  7. paweloDJ

    paweloDJ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żory
    mógłby ktoś opisać krok po kroku jak przepuścić abgx360 gui
     
  8. xAmpeGx

    xAmpeGx Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dom Billa Gates'a
    ściągasz najnowszy ABGX czyli 1.0.5 i ustawiasz tak:
    Imageshack - abgx360m.jpg
    następnie na pierwszej stronie abgx czyli tam na starcie wybierasz ISO i dajesz launch :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum