1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 1.9 Nagrywanie Obrazu/patchowanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez oblivon05, Lipiec 4, 2011.

  1. oblivon05

    oblivon05 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam ściągnąłem obraz gta 4 pl i teraz mam do was pytanie,

    1. Jak spatchowac obraz aby działał na lt 1.9 / czym spatchować obraz
    2. Jak zrobić plik .dvd

    Z góry dziękuje za odpowiedzi

    Pozdrawiam
    Oblivon05
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Gra nie wymaga pacha.

    Możesz przelecieć abgx w celu sprawdzenia poprawności obrazu. Ponieważ jest to wersja PL zapewne nie ma jej w bazie i nie dogra ss v2. Abgx zrobi za Ciebie pliczek *.DVD, jak nie musisz znaleźć odpowiednia opcje w programie.

    Swoją drogą temat znajduje się na forum...
     
  4. oblivon05

    oblivon05 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A dajmy na to AS BROTHERHOOD - Muszęgo czymś patchować czy teżgo mogę normalnie nagrać??
    i skąd mam wiedzieć którą muszę patchować a którą nie?
     
  5. Dimol

    Dimol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tychy
  6. oblivon05

    oblivon05 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czyli ściagam abxg zaznaczam autofix lvl 3 przepuszczam przez to obraz AS;B i mogę wypalać? będzie to działać na LT 1.9?
     
  7. Dimol

    Dimol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tychy
    Musisz śledzić informacje, które będą się pojawiać w oknie abgx. Na forum jest gdzieś temat, w którym można wkleić log w celu sprawdzenia czy gra nadaje się do grania.
    Ale ogólnie jeżeli nie ma informacji na czerwono, to wszystko powinno być OK.
    Tutaj ustawienia dla abgx: http://www.ixtreme.net/360-backups/4710-abgx-tutorial.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum