1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 1.9 Najnowszy dashbord i AP 2.5

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Cris2k, Lipiec 31, 2011.

  1. Cris2k

    Cris2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    Witam.
    Czy jest jakiś sposób aby odpalić gierki z AP na najnowszym dash'u?
    Mam lt 1.9 + najnowszy dash i napęd Lite-On.
    Z góry dzięki za całą pomoc :)

    Pozdrawiam,Cris2k
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onimusha25

    onimusha25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jestem w podobnej sytuacji. Niestety nie da się uruchomić gier z AP25 na najnowszym dashu, niedługo wyjdzie nowe LT+ 1.91 które ma omijać to zabezpieczenie. Kiedy zostanie opublikowane tego nie wie nikt wiadomo że skończone są testy i spisuje się znakomicie. Więc podsumowując musisz poczekać tak jak ja na nowy FW (1.91) POZDRAWIAM
     
  4. Cris2k

    Cris2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    @Up
    Czy są już jakieś patche,bo strasznie mi sie chce pokacić w broderhuda(.)a nie mam zabardzo możliwości wgrania 1.91 ;/
    Pozdrawiam.
     
  5. Cris2k

    Cris2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    @UP.
     
  6. westg

    westg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Dobra może w tym temacie trafię na odp. jak patchować gry AC:B, NFS HP, FABLE i Black OPS pod LT+ 1.91 ?
     
  7. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  8. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
  9. Cris2k

    Cris2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    A w 1.9?
    UP
     
  10. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    zapewne masz najnowszy dash co blokuje na 1.9 juz ap25 .zostaje ci flash na 1.91
     
  11. DonPiwny

    DonPiwny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Legnica
    jeżeli konsola ma wgrany LT+ v1.91 to mam rozumieć że Black Ops będzie działać bez patcha ap 2.5 czy trzeba patchować w abgx i dopiero potem gra zadziała ?
     
  12. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28136
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Tak musisz patchować przez ABGX i mieć dasha 2.0.13599.0 wtedy będą śmigać.
     
  13. brook1234

    brook1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    panowie ja se przez przypadek oflagowałem konsolke jest jakiś sposób aby uniknąć bana czy już nic ni idzie zrobić
     
  14. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    nic nie mozesz juz zrobic. jak wejdziesz na live przy fali dostaniesz bana. mozesz kupic se nowa konsole lub offline grac tylko juz
     
Wczytywanie...

Poleć forum