1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lt 1.9 pomocy!!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Jasiek93, Lipiec 27, 2011.

  1. Jasiek93

    Jasiek93 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , niedawno przerobiłem xboxa arcade na nowa przeróbkę LT 1.9:confused: i z nią to mam właśnie problem. Gdy nagrywam gry to xbox zachowuje się jakby płyty w środku nie było, chwile czyta a potem jest otwórz napęd. Przeposcilem grę przez ABGX360 którego dobrze skonfigurowałem. Przeczytałem wszędzie jakieś tematy i oglądałem tutoriale ale mi poprostu nie działa , nie wiem co robić proszę o pomoc:( A drugi problem to taki ze dużo innych gier ze starej przeróbki mi nie odtwarza a niektóre tak , tego nie rozumiem a są tak samo nagrane...

    [​IMG] to screen z gry Afro Samurai , zrobiłem tak jak wszędzie radzili i nie dziala... POMOCY!!!!:confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Możliwe, że popełniłeś jakiś błąd przy wgrywaniu lt 1.9 do napędu.
     
  4. Jasiek93

    Jasiek93 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja nic nie wgrywałem , pojechałem na giełde komputerową i tam mi wgrali przy mnie... ale wątpie żeby błąd był bo mi chodzi Crisis 2 lub naruto shippuuden : ultimate ninja storm 2 i inne gry które były nagrywane na wcześniejszą przeróbke a teraz jak nagrywam jak wcześniej to nie dziala nawet jak przepuszcze przez abgx.:confused:
     
  5. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  6. Grantone PL

    Grantone PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Olsztyn
    Zazwyczaj pomaga kalibracja więc jedź jeszcze raz na giełdę i niech Ci skalibrują. Koszt takiej operacji to gdzies 20-30 zł. Mi to pomogło :)
     
  7. Jasiek93

    Jasiek93 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    OK Dzieki pojade! Bo czasami raz czyta gry a raz nie to niebawem tam zawitam... ;p
     
Wczytywanie...

Poleć forum