1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 1.9 problem ze starszymi grami

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kiko, Listopad 19, 2011.

  1. kiko

    kiko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tychy, Poland
    Witam. Czy to normalne że po przeróbce na LT1.9 nie wchodzą starsze gry które na 1.1 działały bez problemu?

    A i to samo jest z oryginałami.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Powinny działać. Skoro nie czyta nawet oryginalnych gier, to możliwe, że napęd został źle sflashowany.
     
  4. kiko

    kiko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tychy, Poland
    Ale nie wszystkie starsze gry nie działają.
    np BLOOD DRIVE działa a COD Black Ops nie działa.
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  6. kiko

    kiko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tychy, Poland
    Czy jak przerobie konsole na lt2.0 problem zniknie ?

    a co z oryginalami ?
     
  7. sirtox

    sirtox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Czarna B.
    Nie zniknie.ja wgrałem najnowszy lt 2.0 i niektóre gry które wcześniej grałem teraz nie działają np "Call of Duty: Black", "Ops Assassins Creed Revelations " trzeba od nowa nagrać z łatką .
     
  8. zdzichu21

    zdzichu21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na moim x360 po wgraniu oprogramowania 2.0, gry nagrane jakiś czas temu na soft 1.6 nie działają. I mam pytanie do sirtox:
    czy gry o których wyżej napisałes nie chodziły i pojawiał się błąd o przeczyszczeniu płyty szmatką czy był to inny rodzaj błędu? a po nagraniu tych samych gier z nową łatką na nowy soft problem ustąpił?
     
  9. kiko

    kiko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tychy, Poland
    a jak to się ma do oryginałów ?
     
  10. zdzichu21

    zdzichu21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w moim przypadku sprawdzane tylko na 2 oryginalnych płytach - obie działały + dodam że napęd czyta płyty np z filmami
     
  11. kiko

    kiko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tychy, Poland
    Powiedzcie mi czy jak bedzie ban to bedzie taki efekt ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum