1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lt 1.9

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Gandalf230, Czerwiec 14, 2011.

  1. Gandalf230

    Gandalf230 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Jak wszystkie źródła i znaki na niebie wskazuja w ciagu 24 godzin pojawi sie najnowsza wersja LT 1.9
    Jest tylko jedno małe ale bo pojawiaja sie rozbierznosci

    Konsola kupiona miesiac temu
    Data produkcji: 28 lipca 2010
    Dash: niestety najnowszy
    Naped: z tego co wychodzi z forum, obserwacji klapek i bajerow w konsoli to liteon

    teraz pytanie czy ustrojstwo o wersji 1.9 da rade umozliwic zabawe z wiadomo czym czy tez nie :)
    Powiem szczerze ze jedne zrodla twierdza ze tak, drugie ze nie a trzecie rozkladaja lapki i mowia .. nie sprobujesz nie dowiesz sie :)

    Moze ktos podpowie ? :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fukz91

    fukz91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2011
    Posty:
    279
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice
    Tzn, ze na tym LT 1.9, da radę przerobić slima 4gb i grać w nowe, jak i starsze gry ?
     
  4. Gandalf230

    Gandalf230 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    wlasnie zadalem pytanie czy to sie da czy nie

    z informacji jakich udzielono mi wynikaja same spzrecznosci neistety
     
  5. fukz91

    fukz91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2011
    Posty:
    279
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice
    A to przepraszam, nie znam się, a jestem w trakcie kupna konsoli, i chce wziąść za 510 zł Jasper używanego, a za 620 zł miałbym nówke ..
     
  6. fafusnyy

    fafusnyy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy wgrywając LT 1.9 na liteona z najnowszym Dashem będę miał możliwość grania w gry te nowsze jak i te starsze??? Jeśli tak to w tym tygodniu lecę z zawieszonym jęzorem do serwisu przerobić :D
     
  7. p3nny

    p3nny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    haha taki temat bardziej do pytań na które już udzielano odpowiedzi? To i ja zapytam
    Do pełnej kąpieli olejowej ile dać oleju i jaki?d
     
  8. Draginek

    Draginek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ja mam pare pytań, może ktoś będzie w stanie na nie odpowiedzieć :)
    1. Czy jak mam już wgrany najnowszy dash to coś szkodzi?
    2. Oflagowanie konsoli wpływa jakoś na przeróbkę?
    3. Czy na LT 1.9 można grać w gry AP 2.5?
    4. Trzeba ponownie patchowac w abgx/nagrywać gry?
    5. Wiadomo coś o LT 2.0? Kiedy wyjdzie or sth?
    Z góry dzięki ;)
     
  9. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    1. Nie, na początek wgrywa się najnowszy dash, później lt
    2. Nie
    3.Będzie można jak wyjdą odpowiednie patche do gier.
    4. Tak
    5. Chyba nie bo dopiero co wyszło 1.9
     
  10. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    LT 2.0 wyjdzie jak się ukaże gra z nowym systemem plików.


    Jeśli twój model DVD-Romu znajduje się na liście z tej strony c4eva Speaks! | automated irc logs, updated instantly whenever and wherever c4eva speaks a przy nim informacja ze istnieje do niego iXtreme to jak najbardziej jest możliwość przerobienia. Co do slimów jest pewien wątek odnośnie slimów który to mówi że aby przerobić DVD-Rom należy podmienić całą płytę PCB, lub nałożyć chip oszustkę.
     
  11. kenny59

    kenny59 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    Co do pkt 4,jak trzeba od nowa nagrywać i patchowac?!
     
  12. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tak, ale trzeba poczekać na te patche, bo jak na razie to żadnego nie ma :D
     
  13. kenny59

    kenny59 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    Ale mowisz o nagrywanie zwyklych gier, czy o AP 2.5?
     
  14. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Mówię o tych z ap, reszta będzie działała normalnie - lt+ łyka wszystkie wave'y.
     

Poleć forum