1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lt 1.91 a gra Call of Duty Black Ops

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez onimusha25, Sierpień 6, 2011.

  1. onimusha25

    onimusha25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.
    Sytuacja wygląda następująco.

    Dziś byłem w sklepie i wgrali mi Flash LT 1.91 do Jaspera (naped LITEON), wróciłem do domu włożyłem grę COD:BO i niestety czarny ekran. Grałem w tą grę na FLASHU LT 1.9 i dashu 13146, gra działała. Po nowej aktualizacji dasha do 13599 nie mogłem grać w tą grę - czarny ekran.

    Moje pytanie brzmi dlaczego na nowym LT 1.91 ktory wgrany był dziś nie mogę zagrać w tą grę skoro czytałem że kopia z dasha 13146 powinna działać na tym nowym flashu bez ponownego wypalania it.

    Bardzo proszę o pomoc i wyjaśnienie czy jednak musze wypalic ta gre jeszcze raz chociaż w abgx mam wszystko na zielono czy robie coś nie tak.

    Dziękuje wszystkim za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    A na pewno miałeś 13146? Mnie np. NFS HP z patchami z dasha 13146 działa normalnie na LT+1.91 albo koleś wgrał ci te same FW co miałeś.
     
  4. clumzy

    clumzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    199
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cosmo Canyon
    gdyby mu wgrał ten sam fw to gra by działała,przecież napisał o tym.
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28146
    Polubienia:
    3220
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    To jest niemożliwe żeby CoD :BO ci nie działał ... skoro śmigał na 1.9 dash 13146 a teraz nie chodzi. Wychodzi na to że nie wgrali ci 1.91.
     
  6. pelikan15

    pelikan15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nysa
    Dograj patch moze
     
Wczytywanie...

Poleć forum