1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT+ 1.91 czy jest sens??

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez TigraTeam, Sierpień 5, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Witam jak w temacie obecnie posiadam LT+ 1.1 konsola zbanowana wszystkie gry mi dzialaja czy na ta chwile jest sens robic up do LT+ 1.91(w ciagu 24 godzin ma byc dostepne) ???;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ZiK

    ZiK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2010
    Posty:
    608
    Polubienia:
    46
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    0-34
    poczekaj sobie na LT+2.0 i wtedy zaktualizuj.
     
  4. flo

    flo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2008
    Posty:
    124
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się biorą dzieci?
    wiadomo kiedy bedzie 2.0?
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  6. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    a jest sens jak mam 1.9 zeby zrobić na 1.91
    co daje 1.91??

    edit czyli 1.9 nie bedzie już bezpieczny jak to było z lt+
     
  7. venom12

    venom12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    1.91 pozwoli na granie w gry z AP.2.5 po najnowszej aktualizacji dasha.
     
  8. DamoS

    DamoS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to ze nie bedziesz musial nagyrwac na nowo gier z AP 2.5??
     
  9. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    czyli ta na koniec sierpnia??
    a 1.9 bedzie bezpieczny tak ja był??
     
  10. aker2

    aker2 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    297
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    POLAND
    przyłączam się do pytania z góry.
     
  11. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Dzięki LT+1.91 nie trzeba wypalać gier 10x po wydaniu nowego dasha. Wystarczy, że wgramy np. do MW2 patche z dasha 13146, a po jego aktualizacji na nowszą wersje dalej będziemy mogli grać na tej samej płycie.
     
  12. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  13. RasQba

    RasQba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    LT1.91 nie ma zabezpieczenia przed brakiem lub blednym patchem AP2.5 takze uwazajcie co wkladacie do napedu.
     
  14. brutus211

    brutus211 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja stałem się ofiarą nowej aktualizacji i muszę jeszcze raz konsole przerabiać. Wcześniej miałem wersje 1.51. Praktycznie wszystkie gry mam na wave3. Czy na 1.91 LT konieczne będzie ponowne nagrywanie gier?
     
  15. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie tylko gry ap2.5

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  16. Frezer

    Frezer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    188
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ja mam LT+ 1.9 i olewam wersje 1.91 nie opłaca mi sie bulić 50zł poczekam już na LT 2.0 i wtedy przerobie ciekawe kiedy zobaczymy pierwsze gry w formacie XGD3 na 100% GOW 3 ale czy coś jeszcze w tym roku wyskoczy jak myślicie ?
     
  17. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    MW3 BF3 i to pewnie nie wszystko ;]
     
  18. malkavian24

    malkavian24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam inne pytanie - dokonałem bodajże w kwietniu albo maju aktualizacji dashborda i oczywiście nadpisał (skasował) mi się flash. Spoko loko, zapłaciłem i wgrałem nowego flasha jaki wtedy był dostępny i wszystko gra. Podłączam wczoraj konsolę do sieci i znowu chce aktualizować dashborda i nie wiem czy jest to bezpieczne, czy ZNOWU nadpisze i skasuje mi flasha ?
     
  19. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Najnowsza aktualka blokuje slimowe litki.
     
  20. malkavian24

    malkavian24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam Liteona, ale nie slim. Czyli jak mniemam jestem bezpieczny i zabieram się do aktualizacji.
     
  21. PAW66

    PAW66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rzeszów
    Witam mam lt+1.0 i call of duty black obs pl ale mi nie chodzi po aktualizacji czy na lt+1.91 bedę musiał nagrac jeszcze raz
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum