1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lt+1.91 + jf 1.86

Temat na forum 'Firmware' rozpoczęty przez Fuks, Sierpień 6, 2011.

  1. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    LT 1.91
    Code:
    Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!

    New JungleFlaher 1.86
    Code:
    Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!

    New JungleFlasher Tutorial
    Code:
    Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: jftut1.4.3.rar

    Źródło:
    XBOX360 ISO
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    na jungerflashu jak wczytam tego firmware to w firmware type pisze mi ixtreme v1.60-12x tak ma być?? (mam lite-ona) i jeszcze nie mam pewności czy wczytałem dobry plik do tabeli "target" 0800_SSv2_Only_No_AP25> ix16-liteon-0800 czy to jest ten??? wiem że w górnej tabeli trzeba wczytać key swojego napędu i potem spoof target z firmawerem.
     
  4. onimusha25

    onimusha25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam a ja mam pytanie byłem dziś w serwisie wgrali mi 1.91 przyjechałem do domu wkładam Calla: BO (spachowanego na tego poprzedniego dasha w abgx wszystko na zielono) i mam czrny ekran czy to oznacza ze zle wgrali mi lt 1.91?? prosze o szybka odpowiedz
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie musibyc do najnowszego dasha

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  6. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    ktoś pomoże mi z tym junglefrasherem ?? (2 post)
     
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    W górnej tabeli dajesz swój firmware a na dole (jeśli masz Litka ) to dajesz LTPlus-025v1.91.bin. (Wszystkie litki po aktualce 13146 maja ten sam soft)
    Z tego co ja widzę to wczytałeś firmware do kopiowania gier 0800 :D:D
     
  8. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    wielkie dzięki, ale myślałem że w tej górnej tabeli wczytuje swój klucz napędu ??
     
  9. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Tak Twój Firmware zawiera ten klucz w sobie :)
     
  10. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    2x dzięki ;P
    wczytałem ten firmawer i w dvd key pojiwily mi sie dużo liter F to jest ten tak ??;P
     
  11. Simo

    Simo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    437
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Tak ja też prZed chwilą go wgrałem, wszystko śmiga jak powinno :)
     
  12. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    OMG chłopie widzę, że nie masz pojęcia o tym weź zanieś konsole jakiemuś kolesiowi co się na tym zna bo ty tylko sobie xboxa uwalisz. Nie może być tych liter FFFFFFFFFFFFFFFFFFF tylko musi być klucz z napędu.
     
  13. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    a jeszcze jedno pytanie ;D czy najpierw muszę wgrać tego najnowszego dasha czy to bez znaczenia ??

    fuks wiem że w tym polu nie może być tych liter tylko po spoof target ma znaleźć cie tam mój klucz napędu, chce sie tylko upewnić czy wczytałem poprawny plik bo trochę ich tam jest ...
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Fw wrzuca sie do foderu jungleflasher o nazwiefirmware. Automatycznie wczyta to.co trzeba

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  15. Simo

    Simo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    437
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
     
  16. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Simo przy wgrywaniu tego ixtreme muszę mieć tego najnowszego dasha czy to bez znaczenia ??
     
  17. metallioa

    metallioa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Anarkad ja mialem tego z czerwca , wgrałem ixtreme i dopiero zaktualizowałem do najnowszego . Wszystko śmiga jak należy
     
  18. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Najlepiej jak będziesz miał 13146 albo od razu 13599.
     
  19. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    teraz w konsoli mam dasha który usuwał przeróbkę czyli odpali dzięki ;P
     
  20. brook1234

    brook1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Panowie mam lt 1.1 i dasza 2.012625.0 i takie pytank che wgrac 1.91 , i jak zrobić kolejnością pierwsze wgrac firmware czy zaktualizowac dasza?? proszę o pomoc
     
  21. Larsson

    Larsson Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    WAŁBRZYCH
    oczywiście ,że najpierw firmare!!!
     

Poleć forum