1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 1.91 - Liteon 838v2 PYtanie

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez dmoroz89, Wrzesień 23, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. dmoroz89

    dmoroz89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olsztyn, Poland
    Witam, otoz mam w tym momencie dasha 13146 czy jakos tak i przerobke 1.9 i jak wiadomo nie odpala mi gier z AP. Sciagnelem paczke z CFW ale nie moge w niej znalezc lt 1.91 do mojego napedu. Pytanie brzmi czy wogole jest jakas mozliwosc wgrania tego CFW albo zrobienia czegokolwiek innego aby gry z mojego aktualnego dasha dzialaly normalnie ?


    Z gory wielkie dzieki za pomoc.
    Pozdrawiam,

    ps. sory za pisownie ale jestem we francji i nie dziala mi tu alt :/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    wgrać najwyższego dash 13xxx i będą dzialać wszystkie bez xgd3
     
  4. PLedwon

    PLedwon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    LTPlus-025v1.91 czy jakoś tak (nie mam plików przed oczami) . Wszystkie lajtki są teraz 025 Lt 1.91 jest dla najnowszego dasha.
    Ty masz poprawna kombinacje LT1.9 z dashem wiec możesz poszukać paczy ap2.5 dla 13146 i dograć ręczne.
     
  5. dmoroz89

    dmoroz89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olsztyn, Poland
    chodzi mi o to ze we francji plyta dl kosztuje 5 euro :D a chcialbym tego uniknac ;d a doczytalem sie ze jest mozliwosc wgrania 1.91 i po sprawie ;D PLedwon dzieki za odp :D
     
  6. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Jeśli szkoda ci nawet na czyste płyty to szkoda gadać...Ciesz się że kosztuje 5 a nie 50
    Wgraj 1.91 i dograj nowsze patche przez abgxa do obrazu i nagraj
     
  7. 33-300

    33-300 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2008
    Posty:
    418
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    33-300
    Koniec z głupimi pytaniami i pomocą bo nikt już nie szuka i nie czyta odrazu nowy post albo temat i proszę wszystkich co mają wiedze nie odpowiadać czas ogarnąć to forum !!!!!!!!!!!
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum