1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

lt 1.91

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bnd, Wrzesień 26, 2011.

  1. bnd

    bnd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hej, mam nowego flasha lt 1.91 (do tej pory mialem 1.61, a przeczytalem na forum ze teraz nie trzeba bawic sei w wave'y) i chcialem zapytac, czy moge po prostu wypalic obraz na plyte i grac, czy musze zrobic cos jeszcze? gram tylko offline wiec abgx chyba niekonieczny? chodzi mi o nowa fife w wersji od RROD
    dzieki za odpowiedz, wiem ze to glupie pytanie, ale najprostsze odpwoiedzi znalezc najtrudniej
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    możesz abgx360 skanować 2.0.13599.0 taki dash jest wymagany do odpalenie wszystkich gier ap25 i xgd2
     
  4. bnd

    bnd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam najnowszy dash, czyli po prostu nagrac?
    i przy okazji, starsze gry tj. wczesniej nagrane pod 1.6 tez beda dzialac, czy trzeba cos zmieniac?
     
  5. kamil126p

    kamil126p Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    nie jak wypaliles pod 1.6 to pod 1.91 tym bardziej beda chodzic
    zreszta jaki problem wsadzic plytke do napedu i sprawdzic
     

Poleć forum