1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT+1.92 nagrywanie gier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Lukdus, Październik 1, 2011.

  1. Lukdus

    Lukdus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kupilem niedawno xboxa fat LT+1.92 i chcial bym nagrac plyte,czy mozecie mi pomoc jak to zrobic badz ew odesłac do linka gdzie bedzie pokazany krok po kroku jak mozna tego dokonac,poniewaz nigdzie nie moge znaleźć informacji apropo LT+ czy byscie mogli po krotce wyjaśnić o co chodzi z tym iz nie potrzeba wave nagrywac i czy przy najnowszych grach takich jak fifa 12,Gears of War 3 bedzie dzialac?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. xxxxDragonxxxx

    xxxxDragonxxxx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Najnowsze gry maja już JTAG są wyjątki jak fifa 12, sciagasz giere i wypalasz w imgburn (plik dvd) i będzie śmiagać :) aaa masz najnowszego dasha ? bez tego fifa nie pójdzie... aa sa z tym dashem sa problemy (zobacz moj watek w świezakach :) )
     
  4. milczar111

    milczar111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeżeli jest to gra bez zabezpieczenia XGD3 to klikasz na pliczek nazwagry.dvd ustawiasz predkość w programie imageburn na 2.4x i nagrywasz.
     
  5. Lukdus

    Lukdus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dashboard Kinect 13599 takiego mam,czyli mam wgrać na nowszego?
     
  6. minibigii

    minibigii Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Rawicz
  7. Potar

    Potar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. xxxxDragonxxxx

    xxxxDragonxxxx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja nie moge wgrać najnowszego bo wywala mi bląd ;\ Pisałem z uzytkownikiem tej stornki i radzi mi cofnac przerobke do orginalnego firmawaru zrobic aktualizacje i na koncu wgrac te lt 1.92
     
  9. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    ty najpierw spójrz na tytuł tematu :facepalm:...
     
  10. xxxxDragonxxxx

    xxxxDragonxxxx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. Lukdus

    Lukdus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak maja ta blokade XGD3 jak:
    Gears of War 3 (2011) READNFO.XGD3.0800.USA.RF-XBOX360-RRoD ť EXSite.pl - Portal ze wszystkim
    Rise of Nightmares (2011) READNFO.XGD3.0800.USA.RF.XBOX360-RRoD ť EXSite.pl - Portal ze wszystkim

    to jak wtedy wypalic gre?aa i czy jest jeszcze roznica w wypalaniu gier jak maja PAL lub JTAG?bo z tego co mi wiadomo to PAL normalnie tak jak standardowo sie nagrywa ale z JTAG czy cos inaczej trzeba wtedy wypalac?
     
Wczytywanie...

Poleć forum