1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 2.0 a abgx

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez fafusnyy, Styczeń 11, 2012.

  1. fafusnyy

    fafusnyy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    siema. mam lt 2.0. Czy musze przepuszczac gry (acr, fifa12, skyrim) przez JAKIEGOKOLWIEK abgx? GRAM TYLKO OFFLINE!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Jeżeli nie masz najnowszego dasha to nie musisz, wręcz nie możesz przepuszczać przez abgx.
     
  4. woueK

    woueK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2011
    Posty:
    152
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak musisz, przez abgx 1.0.5, chyba że masz najnowszy dash to mozesz zaktualizowac do lt 3.0 i wtedy abgx 1.0.6, poczytaj trochę na ten temat, bo jest masa info
     
  5. fafusnyy

    fafusnyy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  6. woueK

    woueK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2011
    Posty:
    152
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ściągnij abgx 1.0.5 i przepuść obrazy dla sprawdzenia, jeśli od 16 listopada nie byłeś online to wypalaj śmiało po przepuszczeniu przez abgx, nie zgodzę sie z kolega że nie trzeba bo to zależy od ściągniętych obrazow (czy były przepuszczone)

    @a jak nie będzie i zmarnujesz płytę? Znajdź temat z abgx 1.0.5 bo więcej Ci zejdzie czasu na pytanie czy obraz jest po przepuszczeniu niż samo przepuszczanie.

    To jest bardzo proste, ustawiasz 1 opcje z level 2 na 3, wybierasz obraz i ogień
     
  7. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    wprowadzasz kolege w błąd bo takie gry jak ac: r czy skyrim nie przepuszczało sie przez abgxa na lt 2.0 więc nie musi tego robić a wrecz zbyteczne to jest
     
  8. fafusnyy

    fafusnyy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    online nie byłem NIGDY. To jak przepuścić asasina revelations czy nie ? przypominam LT 2.0, 2.0.13559.0

    @ czyli nie robić NIC w abgx360, tylko skorzystać z tego poradnika (http://www.youtube.com/watch?v=D_Za0Eve1oo) i TYLE ?
     
  9. woueK

    woueK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2011
    Posty:
    152
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja przepuszczam wszystkie i zazwyczaj mi coś ściąga. Wolę sprawdzić niż marnować cd, zwłaszcza że to krótko trwa, ale skoro już 2ga osoba mówi że nie trzeba to nie skanuj.

    Rozumiem że abgx to weryfikacja online, ale załóżmy że ściągnął skyrim pod lt 3.0, i co wtedy? Ma nowe topology i nie pójdzie wg mnie
     
  10. fafusnyy

    fafusnyy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    JESZCZE JEDNO. Próbuję nagrać ACR ale pisze że...a z resztą dam ss'a

    [​IMG]

    Co teraz?
     
  11. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    klikasz ok i juz nagrywa sie z opcja truncate
    a przez abgxa sie nie przepuszcza jak masz lt 2.0 poniewaz dogra ci patche ktore dzialaja tylko na lt 3.0
     
Wczytywanie...

Poleć forum