1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 2.0 a gry. Proszę o poradę.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez oGGrave, Październik 10, 2011.

  1. oGGrave

    oGGrave Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam,

    na chwilę obecną jestem jeszcze laikiem jeżeli chodzi o wszystkie sprawy techniczne związane z x360 dlatego piszę z prośbą o wyczerpującą odpowiedź. Czy jeżeli zaktualizuję lt w swoim slimie do wersji 2.0 to nagrane już gry będą mi bez problemu działały? czy będę musiał obrazy gier przerabiać w jakiś sposób i nagrywać ponownie? Bardzo proszę o pomoc w tej sprawie. Jestem na tym forum od kilku dni i nie znalazłem jeszcze posta który rozjaśnił w sposób dostateczny mi tą kwestię.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    z innego lt gierki też i na tym pójdą nie trzeba nic robić
     
  4. oGGrave

    oGGrave Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dzięki bardzo za szybką i uspokajającą mnie odpowiedź:)
     
  5. Kobian

    Kobian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Poza AC:B, NFS HP, Fable III itd. na nich trzeba pobrać nowe patche i wypalić jeszcze raz.

    Tzn. jeśli te gry były wypalone i grane na dashu 12xxx i LT+ a obecnie wgrasz dasha 13559 i LT 2.0 to gry wymagają tego co opisałem wyżej.




    onix212 - dokładnie :) dlatego troszkę wyprostowałem mój skrót myślowy
     
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jak ma dash 13xxx i lt 1.91 to nie trzeba prawdobnie będą działać
     
  7. oGGrave

    oGGrave Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A w jaki sposób mam wgrać nowy patch? Przepuścić obraz gry przez abgx tak?
     
  8. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    najlepiej sciagnac nowe obrazy i przepuscic przez abgxa przynajmniej ja tak zrobiłem z ac:b i działa
     
  9. chladek317

    chladek317 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dokladnie tak , sam mialem z tym problem , dlatego dzieki wielkie
     
Wczytywanie...

Poleć forum