1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT+2.0 a gry z ap2.5?

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez bolczyk, Październik 5, 2011.

  1. bolczyk

    bolczyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam. Chciałem się dowiedzieć jak się ma firmware lt+2.0 do gier które posiadają zabezpieczenie ap2.5?? Słyszałem że te gry nie będą chodzić na tej przeróbce. Czy to prawda? Chodzi mi jedynie o NFS: Hot pursuit.
    JEśli podobny temat już był to sorki ale nie znalazłem a nie mam zbyt dużo czasu na dłuższe szukanie (dzieci):confused:
    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Killjoy

    Killjoy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    446
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    what do u mean not supported on LT 2.0?
    the games with ap2.5 like blackops if u have patched them with the latest ap 2.5 patches they will work on LT 2.0 like if u have blackops and u burned it with correct ap2.5 patch and was working on LT 1.91 it will still work on LT 2.0.

    Czyli trzeba jeszcze raz przez ABGXa przepuścić, wypalic i powinny działać na LT 2.0.
     
  4. bolczyk

    bolczyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A jak ustawić abgxa pod lt2.0?? Bo u mojego koleszki pod lt1.91 hot pursuit chodził a teraz wgrał lt2.0 i nie chodzi.
     
  5. Killjoy

    Killjoy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    446
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    wydaje mi się że trzeba obraz jeszcze raz ściągnąć (chyba że się już go ma na dysku) i przepuścić przez ABGX, tak by wynikało z tej tabelki (sugerując się nawet datą aktualizacji 03.10.2011): https://spreadsheets.google.com/pub?key=0AmtrXBZ5bMbGdEZYN1JScjFnMGNncF9JSWs3VmhBNXc

    Edit:

    okazało się że mam obraz NFS HP na dysku, wrzuciłem go w abgx i otrzymałem taką informację ...

    "looking for A326F0A6.bin in the online verified database...

    ... A326F0A6.sha1 was downloaded successfully

    Writing fixed AP25 data to this ISO.

    AP25 replay sector was successfully fixed!"

    Teraz powinno zadziałać jak mniemam... sprawdźcie czy wam wywali takie same info, jeśli tak, to spróbujcie nagrać płytkę i ją odpalić :)
     
  6. Ridic_sv

    Ridic_sv Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    wszystkie gry z ap25 chodzą na lt 2.0 i wszystkie inne jakie do tej pory wyszły. mam te gry i gram.
     
  7. esej

    esej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    znacie jakas liste gier z ap25?
     
  8. Killjoy

    Killjoy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    446
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  9. bolczyk

    bolczyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    dzieki za pomoc chłopaki bede próbował i dam znac czy działa
     
  10. ronaldo864

    ronaldo864 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak sie ma sprawa do gier pl z AP 2.5 ? np nfs hp
     
  11. bolczyk

    bolczyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    przepuściłem przez abgxa(najnowszego) nagrałem i śmiga jak ta lala:cool:
    Z PL też powinno zadziałać
     
  12. bcyrny

    bcyrny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk
    A jest jakiś poradnik co i jak trzeba zrobić z obrazem takiej gry z zabezpieczeniami AP 2.5 w ABGX aby zadziałała pod LT+ 2.0?
     
  13. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    przescanować abg360 autofix level 3 i nagrać
     
  14. subaru

    subaru Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Ja nagrywałem NFS HP pl zaraz po tym jak wyszedł LT 1.9 i przepuściłem go przez abx, żeby dodało patche pod dash 146, teraz wgrałem dash 599 i LT 2.0 i wkładam tą samą płytke i śmiga bez ponownego nagrywania. Pozdrawiam
     
  15. bcyrny

    bcyrny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk
    Pomogło, dzięki!
     
  16. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Jeśli miałem nagrane NFS HP z AP25, wgrałem dasha 13599, po czym wgrałem LT 2.0 i włączyłem NFS, a moim oczom ukazał się błąd płyty to konsola jest oflagowana?

    Jeśli tak, to można tą flagę jakąś zdjąć?
     
  17. bcyrny

    bcyrny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk
    Podejrzewam, że problem może ustąpić jak obraz przelecisz abgx i wypalisz na nowo. Mi to pomogło z Halo Reach i AC Brotherhood...
     
  18. Toniosm

    Toniosm Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale AC Brotherhood dziala ci z polskimi napisami czy normalnie po angielsku. Pytam sie bo mam LT 2.0 ale AC:B pl nie dziala mi na konsoli robilem to co mowiliscie przepuscilem przez abx i wyskakuje blad podczas uruchamiania gry.
     
  19. Tomo262

    Tomo262 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Płock
    a co z grami ze zmienionym wave np fifa 11 która zmieniona na wave 3?
     
  20. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Bo nie ma patchy po wersję PL
     
  21. Toniosm

    Toniosm Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To znaczy ze na dzien dzisiejszy nie da sie odpalic AC:B po polsku na patchu lt 2.0??
    Pozostaje tylko grac na wersji orginalnej??
     
Wczytywanie...

Poleć forum