1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT+2.0 a kinect. Pytanie!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez JJKosa, Grudzień 8, 2011.

  1. JJKosa

    JJKosa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich
    Co muszę zrobić bym na X z LT+2.0 mógł grać na kinect? Mój kumpel ma X z LT+2.0 i jak podłączyliśmy kinecta to zawołało o aktualizację z internetu. Coś czytałem o
    nowym dashboard, ale nie mogę nigdzie znaleźć konkretnych informacji. Był bym wdzięczny za wszelaką pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    zainstaluj aktualizację z płyty (nie z neta).
    Miałem tak przy Dance Central 2. Zapytał o aktualizację Kinect dałem tak zainstalował i wszystko hula :)
     
  4. woueK

    woueK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2011
    Posty:
    152
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Kinect jest obsługiwany od któregoś dasha chyba, lecz nie jestem pewien
     
  5. JJKosa

    JJKosa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale czy przy aktualizacji z płyty nie usunie mi flasha napędu? Jak próbowałem zaktualizować na starym flashu to przy odpalaniu X co chwile wołał o aktualizację, przez co musiałem zaktualizować X co spowodowało usunięcie flasha.
     
  6. ///

    /// Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Teraz już nie
     
  7. swistak987

    swistak987 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dash 16004 chyba a przebóbki jak masz 2.0 napewno nie wywali instaluj z płyty bo online da ci cichą aktualizacje.
     
  8. JJKosa

    JJKosa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A byli byście tak mili i podali jakiegoś linka z tym? Bo jakoś nie mogę się doszukać :(
     
Wczytywanie...

Poleć forum