1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lt 2.0 a Lt 2.01

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kondzioak47, Styczeń 12, 2013.

  1. kondzioak47

    kondzioak47 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam pytanie pojechałem przerobić xboxa 360 na Lt 2.0 a facet wgrał mi Lt 2.01 czy gry z Lt 2.0 będą działać na Lt 2.01 ? Z góry dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Bo masz samsunga dlatego. Obojetnie czy nagrasz pod lt 2 czy 3 bedzie dzialac. Te stare tez powiny.
     
  4. kondzioak47

    kondzioak47 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli gry nagrane na Lt 2.0 powinny działać bez żadnej przeszkody, tak ?
     
  5. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    jeżeli samsung był fabrycznie montowany (nie było podmiany napędu) to gry nagrane pod LT+ 2.0 jak i pod LT+ 3.0 będą działać.
     
  6. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Najlepiej wsadz do napedu i bedzieszna 100% wiedziec
     
  7. kondzioak47

    kondzioak47 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    właśnie gra nie odpala ale to może być wina dasha bo przed fleszowaniem napędu miał jednego z nowszych i teraz muszę wgrać prawdopodobnie starszego dasha.Może ktoś posiada link do tego dasha 2.0.13604.0

    ponoć pod lt 2 powinien być ten dash mam rację ?

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  8. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Dasha nie da sie w tyl .jaki blad wyskakuje? Naped fabryczny?
     
  9. kondzioak47

    kondzioak47 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Błąd nie można odczytać gry przeczyść płytę szmatką lub uruchom ponownie konsole . A napęd to Toshiba-Samsung Ts-H943, szczerze to nie wiem czy napęd fabryczny bo miał wiele razy robioną to konsole i już trudno mi powiedzieć.
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1064
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Lt 2.0 a Lt 2.01

    Jaka data produkcji,

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  11. Azazel0603

    Azazel0603 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Puławy
    Jezeli o mnie chodzi to pewnie byl spoof na samsunga i dlatego wyskakuja ci takie bledy. Normalnie gdybys mial MS28 jako fabryczny i LT2.01 to wszystko by ci smigalo bez roznicy czy wypalone pod LT2.0 czy LT3.0
    Najlepiej upewnic sie jaki naped powinien byc fabrycznie tak jak wspomnial kolega @Akir po dacie produkcji...
    A co do tego kolesia co ci wgrywal LT to jakis GAMOŃ, bo powinien zauwazyc jaki naped powinien przypisany jest do konsoli...
    Ps. sam mam MS28 w swoim klocku dlatego mam pewnosc...
    PZDR
     
  12. kondzioak47

    kondzioak47 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to co mam teraz zrobić pojechać do tamtego kolesia i co mu powiedzieć żeby poprawił bo gry nie działają ?
     

Poleć forum