1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 2.0 a nieoryginalny napęd

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kamilq, Październik 8, 2011.

  1. kamilq

    kamilq Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 8, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oświęcim
    Witam. Mam takie pytanie, Xboxa mam z końca 2008r i wtedy miał on fabrycznie napęd Lite-ona ale z tego co się dowiedziałem wtedy nie można było ich przerabiać i mam teraz przerobionego w nim Hitachiego, z ixtreme 1.4 bodajze, a brzmi ono czy aby wgrać LT 2.0 bd musiał przekładać stary napęd do konsoli(słyszałem coś o kluczu który jest tam potrzebny,oczywiście bd przerabiał u jakiegoś profesjonalisty,żadna robota domowa nie wchodzi w grę)? I takie miałem BTW czy gry przerobione na wave 3 np Fifa 11 pojda mi na LT 2.0 czy bd trzeba na nowo wypalić? Będę wdzięczny za odpowiedź ;) Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Na LT 2.0 pójdzie wszystko. Jak masz napęd który siedział w oryginale i chcesz go uruchomić to zapraszam :)
    Z kluczem sobie poradzimy :)

    P.S Jak coś to pisz na PW
     
  4. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Ja bym wsadził starego lite-on jeśli go masz dużo lepsze napędy, do tego możesz spokojnie zrobić to sam z tutkami z forum.
     
  5. kamilq

    kamilq Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 8, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oświęcim
    Ale czy to znaczy że do LT 2.0 i wgrania nowego dasha musze mieć KONIECZNIE oryginalny napęd czy jakiś zamiennik może być, np ten Hitachi?
     
Wczytywanie...

Poleć forum