1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 2.0 a stara przeróbka

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez DreamDay, Październik 3, 2011.

  1. DreamDay

    DreamDay Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam posiadam xboxa z napędem liteon i przeróbką iXtreme 1.6, po ostatniej aktualizacji przeróbka została cofnięta jak u większości użytkowników i nie można odpalić teraz żadnej gry nawet tych starszych i teraz pytanko.

    Ponoć wyszło już LT 2.0 co muszę zrobić aby samemu zrobić tą przeróbke??

    To LT 2.0 się ściąga i wgrywa po przez plyte czy inaczej?

    Może mi ktoś napisać po kroku jak zrobić LT 2.0, ponieważ sam muszę prubować bo u mnie w mieście nie są na bieżąco z przeróbkami, a za nim będą to trochę to potrwa, trzeba więc samemu próbować :)

    Moja aktualna Specyfikacja:
    Napęd Liteon (nie wiem jaki numer, gdzie to sie sprawdza? )
    przeróbka iXtreme 1.6
    Dashboard 2.0.13146.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szymon1965

    szymon1965 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    okolice Poznania
  4. szymona96

    szymona96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    223
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
  5. szymon1965

    szymon1965 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    okolice Poznania
    ale jak przerobi na tej tzn 13146 i zaktualizuje to może mu usunąć ? chyba że nie może ale tak czy siak dasha musi zaktualizować
     
  6. szymona96

    szymona96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    223
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
  7. szymon1965

    szymon1965 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    okolice Poznania
    Na przyszłość doczytaj ;)
     
  8. szymona96

    szymona96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    223
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Doczytałem dosłownie za 10 sekund i zmieniłem post ;D
     
  9. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Skoro nie masz już ixtreme 1.6 w napędzie to kup najlepiej 'usb probe' z allegro
    Później PMT hack tutorial do znalezienia na forum
     
  10. DreamDay

    DreamDay Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    macie jakies namiary na tego dasha 2.0.13599 ??
     
  11. szymona96

    szymona96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    223
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
  12. DreamDay

    DreamDay Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zaktualizowalem dasha, teraz zostaje mi robic wszystko według tutoriala ? XboxForum.pl - największe Polskie forum o konsolach Xbox i Xbox 360
     
Wczytywanie...

Poleć forum