1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 2.0 a Xbox Live

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez michal833, Kwiecień 25, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. michal833

    michal833 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2012
    Posty:
    55
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Siemka,posiadam Xboxa 360 slima z lt 2.0 moje pytanko dotyczy tego czy moglbym grac przez neta ? Zaktualizowac dasha przez pena i podlaczyc sie do xbl, czy moglbym grac w fife 13 czy nie ? Czy tylko starsze gry. Konieczne jest lt 3.0 ?
    Pozdro

    Edit:
    Czy jezeli zrobie aktualke z pena to nie cofnie mi przerobki ? A jak nastepnie podlacze sie do neta to co sie stanie ? Dostane bana ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Na xbox live powines miec lt 3 zaleznosci od napedu. Grac mozesz ale ryzyk fizyk co do bana. Lt 2 ci nie cofnie.

    Alert Nie może ponieważ zmieni mu tablice dae.bin i nie odpali xgd3! Sposób z TU nie działa na XBL! Warn ze wprowadzanie w błąd!

     
    1 osoba to lubi.
  4. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    915
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    czy nie cofnie ci przeróbkę to zależy jakiego masz dashboarda aktualnie. Jeżeli posiadasz dasha niższego niż 2.0.13146.0 to przeróbke ci cofnie:)
     
    1 osoba to lubi.
  5. michal833

    michal833 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2012
    Posty:
    55
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    dasha nie pamietam jakiego mam ale chyba 15.... fifa go wymagala i assasin, czyli smialo moge zrobic aktualke i podlaczyc sie do neta i grac w fife z kolegami ? Slyszalem ze dawno nie bylo jakiejs fali banow.
     
  6. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Mozesz. Twoja konsola jak ci groszy szkoda na lt3
     
    1 osoba to lubi.
  7. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Aktualizować możesz śmiało nic się nie stanie ja sobie z pena dla bezpieczeństwa , a co do lt2 i liva to nikt nie da Ci gwarancji . Najbezpieczniej na lt3 , a że banów dawno nie było , no cóż rób jak chcesz , w każdym razie na lt2 ryzyko większe dostania bana
     
    1 osoba to lubi.
  8. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Z live mu zrobi auto .mrowa mysl po Co penem?
     
    1 osoba to lubi.
  9. michal833

    michal833 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2012
    Posty:
    55
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    problem

    mam problem , zaktualizowalem niby wszytsko fajnie ale jak odpalam fife to pisze ze plyta nie obslugiwana ,a np wwe 12 dziala. nie wiem czy cos zepsulem jeszcze poproboje jutro.macie jakies pomysly ? nie chce mi sie czekac z gra na xbl,wiem ze jest ryzyko ale lt 3.0 zrobie w najblizszym czasie.
     
  10. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    wyczyść pamieć podręczna ustawienia/pamieci . I do fify se musisz online pass kupić i tak bo 2dni pograsz tylko.
    edit miałeś pewnie dash 13xxx i teraz trzeba dogrywać Title upragrade.
     
  11. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Wejdz na gg . Po odinstalowaniu kopi pod lt3 musisz wyczyścić pamięć podręczną wszystkich nośników dysk , pen , karta pamięci ponieważ masz lt2 i musisz wyczyscic dane po kopi lt3 na dysku , a nagrywałes ihasem?
     
  12. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    fife nagrałeś pod lt 3.0? na necie są gotowce na lt 2.0
     
  13. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    1 osoba to lubi.
  14. michal833

    michal833 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2012
    Posty:
    55
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    niestety pobralem najstarsze tu do fify 13 i nie dziala , dalej to samo plyta nie obslugiwana. Jakies pomysly ? Czyscilem cache jak cos
     
  15. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    musisz ją mieć nagraną pod lt 2.0 z topologia i wtedy.Masz fife pod jakie lt?
    Pod xbox live tylko xgd2 mi się zapomniało.Wgraj lt 3.0 odrazu żeby płyt nie marnować z lt 2.0 na 3.0 póżniej bo trzeba od nowa nagrywać.
     
    1 osoba to lubi.
  16. michal833

    michal833 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2012
    Posty:
    55
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    wgralem topologie pod lt 2.0 przez xbc i nagrana byla ihasem , caly czas ta plytka i nie dziala
    Czyli co Fify juz nie uruchomie ? ;/
    Fife Street odpalilem ale mi zalezy na Fifie 13 .
    Rozumiem ze granie na xbl to tylko z xg2 ?
     
  17. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    bez lt 3.0 niestety tak. xgd2 możesz sobie grać normalnie na xbox live.niektóre gry np fify wymagają online pass. koszt 35zl. zacznij od tego lt 3.0, bo po co masz wypalać na lt 3.0 znowu. Z lt 2.0 nie działają xgd3 na lt 3.0 i na odwrót.Fife 13 offline na lt 2.0. Fife uruchomisz kopia na lt 2.0 plus na usb Title upragrade sprawdz jakie ma id gra i takie dopasuj według tutka moda wyżej.
    Edit granie na xbox live wymaga golda okolo 15zl lub 48h trial , jak to pierwsze podłaczenie masz miech gratis jak uzupełnisz dane swoje i karte platnicza podasz i będzie pobierać kase co miech jak nie wyłączysz.

    Info Btw.. Title Update, a nie "Title Upragrade" :D

     
    1 osoba to lubi.
  18. michal833

    michal833 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2012
    Posty:
    55
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Online gralbym tylko w xgd2 do czasu lt 3.0 ale teraz chcialbym odpalic fife 13 i inny gry xgd3 ktore mi dzialaly offline
     
  19. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    a miałeś przedtem dash 13xxx nagrywałeś xgd 3 bez topologi itd czyste iso? jak tak to już się nie włącza. Bo z nowym dashem masz cichą.
     
  20. michal833

    michal833 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2012
    Posty:
    55
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    mialem dash 15574 jezeli sie nie myle, wszystko dzialalo , gry nagrywalem xgd2 czysto a xgd3 topologie dogrywalem tak zeby dzialaly teraz nie dzialaja xgd3 znalazlem TU ale nie dziala
     
  21. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Zamykam,
    od zadawania pytań dotyczących nagrywania są zbiorcze tematy.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum