1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 2.0 aktualizacja dasha

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez elbartoo, Styczeń 5, 2013.

  1. elbartoo

    elbartoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    witam mam problem podlaczylem sie do xbox live i aktualizowalem do najnowszego dasha po czym wiekszosc gier przestala mi dzialac i nie za bardzo wiem czemu i co mozna zaradzic temu . z 30 gier dziala mi 10 .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    jaki dash , jakie gry , czym nagrywales
     
  4. elbartoo

    elbartoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    gry nagrywane ihasem , dash ten 2.0....cos tam dalej , a tytuly modern warfare 3, forza , dirt 3, wszystlie z xgd3
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    2.0 cos tam nic nam nie mowi kazdy tak sie zaczyna...
     
  6. elbartoo

    elbartoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    2.0.16202.0 taki jest dokladny ;)
     
  7. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Proste rozwiązanie: wgraj LT3.0 do Twojego napędu a następnie nagraj wszystkie gry XGD3 oraz XGD2 z zabezpieczeniami AP2.5 na nowo, przepuszczając je uprzednio przez abgx360 1.0.6. Temat już jest wałkowany od roku czasu. W końcu po to LT3.0 wyszło, żeby wszystko właściwie działało, czyż nie? ; )
     
  8. elbartoo

    elbartoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    czy dam rade samemu wgrac LT 3.0 ??? a może jakieś inne kombinacje są możliwe ??? np format dysku
     
  9. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28075
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Poradniki masz na forum w dziale LT--> Artykuły.
    Jak się nie czujesz na siłach i wiesz, że nie dasz rady to oddaj do servisu i Ci wgrają 3.0.
     
  10. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    jak to gry ci nie działają na tym dashu wiekszość ludzi z tego forum stiwerdza że na tym dashu i LT 2.0 gry wypalone ihasem działają ? czegoś tu nie rozumiem (moje zdanie jest inne no ale...)
     
  11. elbartoo

    elbartoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    biore sie do roboty zobaczymy co z tego wyjdzie .dzieki za informacje
     
  12. elbartoo

    elbartoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    jak mam wydobyc klucz z napedu ?? mam juz jungleflashera i rozmontowanego klocka
     
  13. elbartoo

    elbartoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    mam juz jungleflashera i firmware lt 3.0 potrzebuje wskazówek co dalej
     
Wczytywanie...

Poleć forum