1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

[LT 2.0]Assassins.Creed.Brotherhood.XBOX360-GLoBAL

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez unknow1, Październik 29, 2012.

  1. unknow1

    unknow1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2011
    Posty:
    101
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    W jaki sposób muszę nagrać AC:B na dashu 15574 mając LT 2.0? Trzeba to przepuszczać przez abgx czy się obejdzie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    wgrac topologie pod lt 2.0 i nagrac nie puszczaj przez abgx
     
  4. unknow1

    unknow1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2011
    Posty:
    101
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wielkie dzięki. Obejdzie się bez tricku z mp3?
     
  5. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: [LT 2.0]Assassins.Creed.Brotherhood.XBOX360-GLoBAL

    ta obejdzie sie:)

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  6. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28070
    Polubienia:
    3212
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر

    Info Przenoszę

     
  7. kondziu16

    kondziu16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2011
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    Ja przepuszczam przez abgx'a i potem cofam topologię na LT 2.0 xbox backup creatorem :)
     
  8. xtc888

    xtc888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I jak? Działa napewno z normalna topologia do xgd3? Podobno to AP 2.5 a Fable III nie udalo mi sie tak odpalic.
     
  9. tomaszek12

    tomaszek12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    U mnie działa ale raz wyskoczył komunikat o "ściereczce" ...więc dla spokoju włączam zawsze MP3
     

Poleć forum