1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 2.0, Czarny ekran

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez __FRIX__, Październik 26, 2011.

  1. __FRIX__

    __FRIX__ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    94
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Frydek, Katowice, Poland
    Witam
    To pierwszy problem jaki mam ze swoim XBOXem (Bogu dzięki)
    Otóż nie wiedząc czemu przy próbie uruchomienia nowego "Ace Combat Assault Horizon" pojawia się "czarny ekran" i wywala do głównego interface'u konsoli.
    Płytkę wypalałem trzema sposobami wg trzech różnych tutoriali - przy każdej dzieję się to samo.
    LT: 2.0
    Dash: 2.013599.0
    edit: za radą poniżej update do 2.013604
    Płyty: Platinum
    Jak widać jestem nowy, konsolę przerabiam w serwisie - nie bijcie : P
    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    wgraj nowego dasha i sprobuj jeszcze raz
     
  4. __FRIX__

    __FRIX__ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    94
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Frydek, Katowice, Poland
    update dasha do 2.013604 nie pomógł, jest jeszcze jakaś inna opcja?
     
  5. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Up. Coś z obrazem. Wszystko powinno śmigać.

    ps. Pal w Clonecd. Img burn porafi płatać figle w xgd 3.
     
  6. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Ja tak miałem z Driverem SF. Nagrywałem na 3 różnych płytkach: Verbatim, Omega, EMTEC i cały czas to samo. Ściągnąłem inną wersję i śmiga na Omedze bez problemu wypalany ImgBurnem.
     
  7. __FRIX__

    __FRIX__ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    94
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Frydek, Katowice, Poland
    który sposób wypalania XGD3 jest Waszym zdaniem najpewniejszy? (i jest szansa, że na Platinumach będzie OK : P )
     
  8. steven_hyde

    steven_hyde Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. Deloran

    Deloran Banned

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Płyty Platinum ogólnie nie są złe, ale może spróbuj Verbatimami podziałać.
     
  10. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Ja tam pale w IMGBURN i jest ok...fakt że tylko na Verbatimach...
     
  11. __FRIX__

    __FRIX__ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    94
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Frydek, Katowice, Poland
    zabrałem te 3 wypalone płyty do kolegi co 3 dni temu odebrał konsolę z przeróbki, wszystkie 3 idą u niego...
    Jest więc możliwość, że zostałem oszukany i zamiast LT 2.0 wgrał mi koleś 1.91 i to może być wina tego. (w ogóle czy takie są objawy jak gra jest "zawysoka" na LT w konsoli?)
    Czy jest jakaś szansa rozpoznać jaki jest Firmware? (albo przynajmniej czy jest 2.0) [prosiłbym o jakies porady bez rozbierania i przypinania dziwnych kabli.
     
Wczytywanie...

Poleć forum