1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 2.0 czy LT 3.0?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez OxXxO, Grudzień 30, 2011.

  1. OxXxO

    OxXxO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Polska
    Witam. Od niedawna słyszałem że wyszła nowa wersja LT 3.0 i mam takie pytania otóż:
    Gdy mam gry na LT 2.0(lub 1.9) przegrane to czy te gry mi pójdą jak będę miał LT 3.0 ? czy będę musiał coś z tym zrobić ?.I chciałem przerobić po nowym roku konsolę i czy lepiej przerobić na LT 2.0 czy LT 3.0 jak sądzicie ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dymekk208j

    dymekk208j Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    199
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Koszalin
    3.0 ponieważ jest to najnowsza przeróbka na najnowszy dashboard, jeszcze żadna gra nie wymaga tego dasha lecz to tylko kwestia czasu. Po co płacić 2 razy ?
     
  4. OxXxO

    OxXxO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Polska
    jak pisze 2 razy ? 1 pytanie było takie czy gry które przegrałem na innej wersji LT mogę grać na tym nowym LT 3.0 ;x. I jeśli tak to czy będę musiał coś z tym zrobić a na drugie odpowiedziałeś odpowie mi ktoś jeszcze na to czy te gry przegrane będą działały na LT 3.0 z tym nowym dashem ?
     
  5. Jesters

    Jesters Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Gry z XGD3 i AP 2.5 musisz spatchować i nagrać ponownie
     
  6. xbartekx47

    xbartekx47 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań
    Od nowa niestety ale do nagrywania XDGD3 lepiej jak byś miał nagrywarkę ihas.
     
  7. OxXxO

    OxXxO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Polska
    niestety muszę lecieć do kolegi żeby ponagrywać te gierki bo mam laptopa a tego laptopa wadą jest taka że gry się nie chcą przegrać :) Dzięki za odpowiedzi :)

    Edit: jeszcze jedno;p trudne jest patchowanie gier ? czy raz dwa i już spatchowana ?
     
  8. xbartekx47

    xbartekx47 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań
  9. OxXxO

    OxXxO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Polska
    Dzięki
     

Poleć forum