1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT+ 2.0 czy LT+ 3.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Pychu666, Luty 17, 2012.

  1. Pychu666

    Pychu666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam firmware 1.91 i wypadałoby, żebym sflashował konsolę. Czekałem na UFC 3, żeby mi dograli najnowszego flasha, ale nie interesowałem się tym tematem przez cały ten czas. Teraz patrze, że mam do wyboru LT+ 2.0 i 3.0, gdzie przy 3.0 trzeba mieć jakąś konkretną nagrywarkę, potem patchować gry itd.
    Od czasu 1.91 powychodziło parę gier, w które chciałbym pograć:
    AC:R, UFC3, Batman:AC, MW3, BF3, Skyrim, GOW3

    Pytanie do Was: Lepiej wrzucić LT+ 2.0 czy 3.0? Skłaniałbym się do 2.0 o ile pójdą te gry, które wymieniłem, ale warto wysłuchać opinii tych, którzy się znają ;]

    PS. Mój Xbox to Arcade 60GB phat.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. spirite

    spirite Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2008
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wgraj LT+ 3.0. Nowe gry przejedź abgx'em a wszystko będzie działać.
     
  4. Mati223332

    Mati223332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bez wachania bierz LT 3.0 z tego co wiem na lt 3.0 jest GOW 3 AC:R MW3 i BF3 ;p więc większość przez ciebie wymienionych
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    lt 3.0. Zakup nowej nagrywarki nie jest koniecznością. Możesz używać tej, co dotychczas, jednak nie będzie możliwości instalacji gier na dysku - tylko z płyty.
     
  6. malawi

    malawi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    226
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chorzów
    lt 3.0 i najnowszy abgx i możesz smigać w najnowsze gierki, z płyty lub dysku. zalezy czy miałes cichą aktualizacje, jesli tak to ino z płyty pograsz jesli nie to i z dysku bez problemowo.
     
  7. Bautek

    Bautek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Lt 3.0 owiele lepsze..Nawet się nie zastanawiaj..
     
  8. wielkitobi44

    wielkitobi44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2012
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nidzica
    Ja mam LT 3.0 i śmiga i mam bf3 i cod mw3 jak nagrywałem tylko przepuszczałem abgx360 i chodzi aż miło :)
     
  9. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Bautek: Czym LT+3.0 jest lepsze od LT+2.0 ? wszystkie te same gry działają tyle że do XGD3/AP25 w LT+3.0 musi być topologydata. LT+3.0 powstało z powodu cichej aktualizacji (tablice dae.bin).
     
  10. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Narazie nie ma żadnej gry, która wymaga LT 3.0 więc jeśli nie dysponujesz ihasem a masz w planach instalować na HDD to wgraj LT 2.0. Musisz się liczyć z tym, że w niedalekiej przyszłości gry zaczną wymagać LT 3.0 (najnowszego dasha) więc trzeba będzie zaktualizować przeróbkę jeśli masz zamiar ciskać w owe gry.
     

Poleć forum