1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT+2.0 czy odrazu 3.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez czerkamyk, Grudzień 2, 2011.

  1. czerkamyk

    czerkamyk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A więc mam dużo gier, które będą działać na LT+2.0 (narazie mam LT+1.1)
    Czy lepiej poczekać na LT+3.0 czy wgrać teraz 2.0 ...? :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    jeśli masz zamiar grać na live to poczekaj na lt+ 3.0
     
  4. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Jak wyżej. Do live 3.0 a na offline 2.0. Z tym że pewnie nie długo nowe gry będą wymagały nowego dasha z 6 grudnia i wtedy 3.0 wypadało by wgrac. Decyzja należy do Ciebie. Obecnie offline każda gra Ci śmignie,
     
  5. czerkamyk

    czerkamyk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    P.S. Zawsze mogę jeszcze raz wgrać LT+3.0 tylko pytanie czy warto czekać czy wgrać już teraz 2.0 a potem 3.0 ? :p
     
  6. szenkx

    szenkx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jeżli zrobisz to sam, albo ktoś ci to zrobi za darmo to czemu nie ;]
    Z tym że gry XGD3 czyli prawie wszystkie nowe będziesz musiał wypalić od nowa po przejściu na lt 3
     
  7. czerkamyk

    czerkamyk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak za darmo wujek mi to robi i przy okazji sobie konsolę przerabia :p
     
  8. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ale zamiast kosztów przerobienia bedziesz muiał 2 razy płytki kupować na gry bo jak wyjdzie lt 3.0 to odnowa bedziesz musiał wypalać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum