1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 2.0 + d:2.0.13599.0 - gry nie działają

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez gulon, Październik 15, 2011.

  1. gulon

    gulon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Właśnie wgrałem nową wersję LT 2.0 i dalej nie mogę grać w gry jak np. Fable 3, Black Ops a nawet halo reach.
    Mam wersję d:2.0.13599.0 - K:2.0.13599.0 (BK:2.0.18880)

    Mam szukać nowego dasha? Próbowałem dziś wgrać te z kinect adventures ale obojętnie czy wypaliłem na płycie czy na pendrive to nic nie dało - konsola nie chce wgrywać żadnej nowej aktualizacji.

    Sformatowałem kartę pamięci na której miałem wcześniej wgrane aktualizacje.
    Co robić? Muszę wszystkie gry od nowa wypalać? Kumpel ma starszą wersję flasha (kupił konsolę z pół roku temu) i mu wszystko działa - halo reach na wave 4, a u mnie nie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Revok

    Revok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    A jakakolwiek gra Ci działa po przeróbce?
    Może wgrałeś FW ze złym kluczem lub zły FW?
    Wyłącznie gry z AP25 wymagają w niektórych przypadkach wgrania najnowszych patchy do ISO.

    Możesz wgrać Dashboard 13604, ale w przypadku w/w gier nic to nie zmieni skoro masz 13599.
    Aktualizacji z Kinect Adventures nie wgrasz, ponieważ tam masz wersję starszą niż 13599.
     
  4. gulon

    gulon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    działa mi np. fifa12, tekken 6, i inne.
    Najgorsze, że nie działa mi moje ulubione halo reach, a ta sama płyta u kumpla działa na starej konsoli.
    Dzisiaj nagrałem gearsów i też nie działają.

    Dodam jeszcze, że od dawna nie mogę się połączyć z xbox live. Mam internet z multimedii. Jak wkładam wtyczkę to nawet się ona nie świeci - jak by karta sieciowa w xboxie nie działała.
     
  5. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A sprobuj w konsoli wyczyscic pamiec podreczna w systemie konsoli
     
  6. Ivalhoe

    Ivalhoe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gry z AP 2.5 ( a do takich zalicza sie Fable3, BO, Halo Reach, AC:B, MW2 i NFS: HP) wymagaja patcha, zeby je uruchomic na LT 2.0
    Wypal plytki jeszcze raz, ale przedtem przelec je nowym ABGX'em 3 levelem. Problem bedzie jedynie z AC:B PL, bo to samorobka :)
     
  7. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    tylko jak masz coś po polsku to i tak nie pójdzie
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Ja mam AC B wersja pl z czasow kiedy wyszlo przepuscilem na nowo obraz przez abgx i dziala normalnie na lt 2.0 i dashu 599
     
  9. Ivalhoe

    Ivalhoe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To ciekawe, bo z tego co wiem wersje PL byly dwie. Jedna to RIP z oryginalu PL (i do tej nie bylo patcha), a druga to wlasnie ta samoobka o ktorej wspominalem, czyli angielska wersja z wrzuconymi PL napisami (i do tej tez nie bylo patcha). Jesli jestem w bledzie, niech mnie ktos oswieci ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum