1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 2.0 + dash 13604 + zwykła nagrywarka, 1 pytanie

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez kuba88, Kwiecień 8, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. kuba88

    kuba88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2011
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam

    troche wypadłem, jestem niezbyt na czasie i czytam sobie tematy gdzie przewija się ciągle o braku możliwości instalowania xgd3 przy zwykłej nagrywarce

    czy majac lt 2.0 i 13604 dash + brak 'cichej aktualizacji' konsola nigdy nie podlaczana o netu i zwykla nagrywarke, nowych gier sie nie da wrzucic na dysk? bo jak sciagalem drivera / skyrima itp to instalowaly sie na dysku bez zadnych problemow

    coś sie zmienilo w tej kwestii jesli chodzi o xgd3 czy problem powstaje przy nowszym dashu?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Wolus

    Wolus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pleszew
    Jesli masz stary dash to mozesz normalnie kopiowac gry na dysk. To nowy dash tyle namieszal. Nagrywaj normalnie i bedzie ok

    Wysłane z mojego Samsung Galaxy Gio
     
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeśli masz Dash'a niższego lub równego 13604, to gry XGD3, nagrane zwykłą nagrywarką możesz instalować na dysku.
     
  5. kuba88

    kuba88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2011
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak mam 13604

    Nowszy dash jest wymagany przez jakieś gry? Bo jeśli nie, to kto to instalował i po co?
     
  6. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Jak na razie tylko Kinect Star Wars, bez nowego dasha nie zagrasz na xbl
     
  7. Malinbox

    Malinbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Czyli jak mam jeszcze starego dasha 12625 i lt3, to najlepiej zaktualizować do 13604, aby można było instalowac gry z XGD3 na dysk konsoli?
     
  8. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Nie, dash poprzedzający 604 wywala przeróbke. Kto Ci wgrał 3.0 na tak niskim dashu :O ?
     
  9. Malinbox

    Malinbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    A nie tak ,że dash po 604 wywala starsze wersje przeróbek?
     
  10. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  11. Malinbox

    Malinbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    w każdym razie, tak jak mówiłeś zaktualizuje dash'a do 717 albo 719, nagram sobie FIFE 12 i zobaczę czy wszystko będzie działało :)
     
  12. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Nie prawdę kolego mówisz...

    Dash 13146 robi reflash napędu i tym samym kasuje przeróbkę. 13599 zakłada lock'a na SPI w slimach.
     
  13. maydayxxx

    maydayxxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a ja mam nowego dasha kupilem I has przerobiłem sobie pod LT 3 konsole i tak nie moge MW 3 zainstalowac na dysku ;/ oczywiscie ihasa paczowalem
     
  14. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Nie napisałeś nic o płytach, mogę się tylko domyślać że nie są to verbatimy ;]
    BTW
    Pamietaj o veryfikacji po nagraniu
     
  15. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  16. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Nie każdego stać burżuju jeden żeby se grać w Residenta czy innego Wieśka na Verbatimach :playful:

    @maydayxxx prędkość 2.4x bez OPC ?
     
  17. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Tak, tylko to jest durne rozumowanie.
    Kupić płyty tańsze o 2 zł, a spalić 10 ;D

    BTW
    Resident ssie mówiłem Ci, niestety tak samo jak Ty mi o wieśku :p
     
  18. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Mam ten sam Dash i tą samą przeróbkę.
    Opłaca mi się kupować nagrywarkę za 100zł + Flashować na LT3.0 jeśli gram tylko offline?
    Czy jak wgram sobie LT3.0 + Najnowszy dash to gry, XGD3 te które mi teraz działają, będą działać dalej?

    Powtarzam, gram offline tylko, może za rok online zacznę, jak mi gwarancja padnie :). A co do reflasha to w 'domowym zaciszu' mogę sobie zrobić, więc nie muszę wydawać kasy.
     
  19. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Nie, gry xgd3 i xgd2 ap 2.5 do ponownego nagrania jak przerobisz

    Jak chcesz grac w nadchodzące gry to pasuje przerobić na 3.0, bo już zaczynają wychodzić gry wymagające dasha 719 które nie odpalą na 2.0 (nie ma do nich TU)
     
  20. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Opłaca się kupić iHAS'a, bo przy nowych Dash'ach możesz grać z dysku w gry XGD3.
     
  21. ecik3a

    ecik3a Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanko. Zaktalizowałem własnie konsole do najnowszego dasha żeby zagrać snipel elite v2. Gra działa bez problemu(zmieniłem topologie na lt.2.0.)
    tylko przestały działac wszystkie poprzednie gry w których zmnieniałem topologie. Więc czy jak przerobie na lt.3.0 to te gry zaczna działac czy musze je nagrywac na nowo.(nagrywałem zwykła nagrywarką).
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum