1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 2.0 Dash 14719 -> 15574

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez Oskisko, Wrzesień 5, 2012.

  1. Oskisko

    Oskisko Men of Mayhem Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Witam. Tak jak w tytule tematu. Pojawiła się już pierwsza gra, która wymaga tego Dasha 15574 , a mianowicie Tekken Tag Tournament II, ja swojego aktualizowałem z pendrive'a przed graniem w Max Payne III (tj. 14719) i wszystko się udało - gry XGD2 działają, XGD3 też, XGD3 z wgraną topologią pod 2.0 też.
    Moje pytanie - czy jak wgram 15574 to nic się nie stanie? Konsola to Slim 4GB, napęd Lite-On.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    nic ta sama opcja co przy 14719
     
  4. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Lt bez zmian

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  5. Tomekzc

    Tomekzc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    286
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Wafel testowałeś już, że jesteś pewny? Pytam cie bo wiem to, że ogarniasz z twoich postach w temacie lt 2.0 a 14719
     
  6. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    jak widac sygnaturka sam posiadam ten dash przy lt 2.0 wiec u mnie w porządku sam aktualizowalem od 13599 do 14719 i potem do 15574 (1 aktualizacja z gry sniper a druga z penka)
     
  7. bison616

    bison616 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    160
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    b-stok
    potwierdzam wszystko działa jak na dashu 14719
     
  8. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Wszystko jest ok, nie usuwa lt. Wystarczy przeczytać na stronie c4eva speaks

    Wysyłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk 2
     
  9. Szuwar_R

    Szuwar_R Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    musze wgrać z pena aktualizację czy moge z tekkena tag 2? mam lt 2.0 :) pozdr!
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Bez znaczenia

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  11. Szuwar_R

    Szuwar_R Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    rozumiem, że na takim dashu już RGH nie będę mógł zrobić?
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Rgh na grubych jest do 14699 slim do 14719

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  13. Oskisko

    Oskisko Men of Mayhem Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Sorry, że odświeżę, ale z racji tego, że wyszła FIFA13 to potrzeba nowego Dasha, a gier od czasu założenia tematu nie nagrywałem.
    Tak jak w 1 poście - od początku posiadania przerobionego Xboxa mam LT 2.0, dash 14719 (update z 13599 przy okazji grania w Max Payne 3, nic nie usunęło, wszystkie gry działają), napęd Lite-On (konsola w wersji Slim).
    Czyli mówicie, że tego nowego dasha 15574 mogę śmiało wgrywać i nic nie powinno się popsuć? Wolę się upewnić :)
     
  14. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Jak wgrasz nowego dasha, to będziesz musiał wrzucić LT+3.0 ponieważ LT+2.0 traci swoją funkcjonalność.
     
  15. Oskisko

    Oskisko Men of Mayhem Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Czytając powyższe posty można wywnioskować co innego, z resztą na poprzedniej stronie sam napisałeś, że nie usuwa - to jak to w końcu jest?
     
  16. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Tak, sama aktualizacja nie usuwa przeróbki, aczkolwiek pojawiają się problemy z odpalaniem nowych gier na LT2
    parę osób już o tym pisało na forum..
     
  17. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    lt 2.0 na dashu 15574 dziala sprawnie i wszystko chodzi normalnie :) no i ihas tez sie przydaje
     
  18. marcines2

    marcines2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 6, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wafel, no to wytłumacz mi bo nie ogarniam. ja altualizowalem sowja konsole do 15574 z okazji tego ze wyszedł ttt2. Wszystkie stare gry (sleepin dogs czy darsiders 2 działaja bez problemu na tym dashu), ale juz najnowsze gry (ttt3, Sherlock holmes, czy teraz residnet evil 6) nie działaja, mimo ze robie i nagrywam tak samo jak przez aultalizacja, czyli xbox, topologia2.0, ihas, płytka verbatim. Stracilem juz kilka płytek i żadna nowa gra niechce mi sie opdalic( napis ze jest nieobsługiwana, lub zły format płyty). Wiec jak to jest po tej aktualizacji, działaja gry najnowsze pod 2.0 czy nie. ja swoja konsole zakutualizowalem ze strony microsotu z pena. jest cos co moge zrobic aby nowe gry odpalic cz musze przechodzic po 3.0
     
  19. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    powiem tak mam to samo przy RE6 nagralem ihasem co prawda plytka nie przeszla weryfikacji stanela na 50% , inne gry jak nagrywalem przy tym samym bledzie weryfikacji smigaly ... i tu sie pojawia pytanie czy jednak MS cos wymyslil :)
     
  20. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: LT 2.0 Dash 14719 -> 15574

    Nic nie wymyślił, twoja nagrywarka zle nagrywa(pradopodobnie uszkodzona)

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  21. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Raz mój litek też miał taki odpał.
    Zrobiłem reflash dałem wymuszanie Hyper Tunning, reset kompa.
    Wtedy jeszcze kombinowałem przez usbpro, ale po tych zabawach problem nigdy nie wrócił.
     
Wczytywanie...

Poleć forum