1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT.2.0 dash 2.0.16202.0 błąd - problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez amadeusz, Grudzień 18, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. amadeusz

    amadeusz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Otóż mam pewien problem. Zaktualizowałem moją konsolę z lt 2.0 do najnowszego dasha. Gry po tej aktualizacji całkowicie przestały działać. Po wsadzeniu płyty do napędu włącza się filmik. Czy mógłby mi ktoś poradzić co z tym zrobić. Z góry dziękuję i pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
    Oddać do przerobienia.
    Aktualizacja usunęła przeróbkę z napędu.

    Pozdrawiam !
     
    1 osoba to lubi.
  4. amadeusz

    amadeusz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziękuje za odp i mam jeszcze jedno pytanie czy jezeli zamontuje lt 3.0 to moje stare gry z lt 2 będą mi działać?
     
  5. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
    1 osoba to lubi.
  6. amadeusz

    amadeusz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I mam jedno ostatnie pytanie czy mogę samemu wgrać lt tym sposobem Klik jeżeli mam ten najnowszy dash? Posiadam klucz napędu.
     
  7. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    jeśli masz dryg do takich rzeczy i potrafisz czytać ze zrozumieniem - pewnie że tak
    pewnie niektórzy napiszą abyś tego nie robił jak się nie znasz, ale ja trzymam kciuki sam kilka lat temu zawziąłem się i przerobiłem sobie sam (krok po kroku z tutkiem wydrukowanym w ręku :) ), a teraz LT wrzucam na wszystkie klocki
    Pamiętaj tylko aby dobrze podłączać przewód zasilający napęd,
    sprawdź też czy twoja płyta główna w PC wykryje napęd - jeśli tak to nic nie stoi na przeszkodzie abyś spróbował
     
    1 osoba to lubi.
  8. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Dasz radę liteony to są łatwe napędy, a poradnik jest przejrzysty. Jeżeli będziesz miał problem pisz w temacie poradnika.

    Info temat zamknięty

     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum