1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 2.0 i błąd aktualizacji: 335A - 3524 - 1380 - 0703 - C000 - 0099

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mp005, Październik 20, 2011.

  1. mp005

    mp005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Budzyń
    Witam, mam pytanie odnośnie flesha mam aktualanie LT + i podczas aktualizacji wyskakuje mi błąd: 335A - 3524 - 1380 - 0703 - C000 - 0099 i nie można ukończyć aktualizacji, czy po fleshu napędu na LT 2.0 błąd ten będzie nadal wyskakiwał ?? Czy aktualizacja normalnie przejdzie ?

    Pozdrawiam Maciej
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Najpierw trzeba wgrać OFW zrobić aktualke i potem grać LT 2.0.
     
  4. mp005

    mp005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Budzyń
    co to jest OFW ??
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    ofw to Oryginalne Firmware wystarczy ze wgrasz LT 2.0 i aktualizajca przejdzie
     
  6. mp005

    mp005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Budzyń
    Czyli nie trzeba robić OFW tylko od razu wgrać LT 2.0 ??
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Sprawdz...mi sie wydaje ze najpierw ofw

    Wysłano z GT-I5700 z użyciem Tapatalk
     
  8. mp005

    mp005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Budzyń
    Od razu pisze że nie chcę grać przez XBOX LIVE .
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  10. mp005

    mp005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Budzyń
    ok zaraz zobaczę....
     
  11. mp005

    mp005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Budzyń
    Niestety Jednak będę musiał zrobić OFW , aktualizacja, LT 2.0, ponieważ Pendriva ten sam błąd wyskakuje :/
     
  12. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Na ofw będziesz miał to samo. Miałem przed chwilą klienta z tym samym. Jeśli wywala błąd od aktualizacji to musisz wgrać tą przy której wywaliło błąd. Obstawiam że była to 13599 więc ściągnij ten dashboard i odpal z pena
    Download SystemUpdate_13599_USB.zip for free on Filesonic.com

    To z linka co dał ktoś wcześniej to jest jeszcze nowsze i dlatego ci ciągle błąd wyskakuje
     
  13. mp005

    mp005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Budzyń
    Ok. zaraz to sprawdzę. mam jeszcze tylko jedno pytanie czy gry XGD3 trzeba również przerabiać w programie ABGX360 ??
     
  14. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    abgx nie obsluguje xgd3 trzeba czekac na nowy
     
  15. AjnSztajn

    AjnSztajn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    225
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    To samo miał mój kumpel, wgraj LT2.0 i dokończ aktualkę z płyty z której rozpocząłeś. Właśnie tak zrobiłem koledze i wszystko śmiga....
     
  16. mp005

    mp005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Budzyń
    AjnSztaj, ja nie rozpoczynałem z płyty tylko z internetu samo chciało wejść (bo mam podpiętą konsolkę do internetu).
     
  17. mp005

    mp005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Budzyń
    blazejp tej twojej co podałeś w linku też nie chce zainstalować wyskakuje błąd :/
    AjnSztajn dzisiaj wieczorem spróbuje w takim razie wgrać lt 2.0 i wtedy automatycznie z internetu niech spróbuje sobie zainstalować tego najnowszego dasha.
     
  18. AjnSztajn

    AjnSztajn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    225
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    mp005 - nie jestem pewien czy pójdzie ci aktualizacja z internetu. Podałem ci sposób którym ja załatwiłem taką sprawę i jestem go pewien na 110 %. Jeżeli nadal będziesz miał problem z aktualizacją z sieci po instalacji LT2.0 . Spróbuj z płyty, podobno zawsze idzie.Nie jestem czy pójdzie ci z pendrive. Tak czy siak powodzenia.
     
  19. mp005

    mp005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Budzyń
    Wgrałem Lt 2.0 i następnie aktualizacje wgrałem z internetu, wszystko ładnie przeszło bez żadnych problemów ;) . Dzięki za pomoc :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum