1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

lt 2.0 i dash 14719

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez Masownik20, Maj 10, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1511
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Witam
    mam kilka pytan zwiazanych z tym.
    Czytałem troszke i mam kilka niejasnosci:
    Po wgraniu nowego dasha, do kazdej gry muszę te TU dogrywać przez pendriva czy do kazdej gry jednorazowo???
    Oraz czy po wgraniu nowego dasha te stare gry ktore mialy XGD3 wczesniej mi smigaly po tym nie beda juz dzialac?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    TU z pena do XGD3 wrzucasz i będą hasać bez problemu,
     
  4. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1511
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    ale wrzucam tylko 1 raz?? czy za kazdym razem co puszczam gre??

    oraz co ze starymi grami ktore mialy XGD3 i smigaly mi bez problemu tez teraz te TU musze wgrywac?
     
  5. kaziu020293

    kaziu020293 Banned

    Dołączył:
    Luty 4, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Debrzno
    a jak nie ma nigdzie TU to co mam zrobić zeby mi działało
     
  6. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
  7. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1511
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    czytałem ten poradnik, tylko odpowiedz mi bo nie wyczytałem tam, czy tylko 1 raz wgrywam te TU czy za kazdymr azem co puszcze gre musze czyscic cache i wgrywac tu i odpalac gre , na jakiej zasadzie to jest
     
  8. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    raz instalujesz z pena pod daną grę na hdd i jak masz na dysku to potem grasz spokojnie. jakoś tak to było heh już sam nie pamiętam jak to się robiło.dawne czasy :D
     
  9. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1511
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    ale jak sie nie ma dysku?
     
  10. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    nie mam pojęcia jak hdd nie masz :D metoda prób i błędów ? pen sformatowany pod konsolą jako dysk ? to musi ci się ktoś wypowiedzieć kto tak kombinuje i tak gra
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Do każdej gry XGD3 i XGD2_AP2.5 musisz dogrywać TU oddzielnie z pendrive'a (skoro nie masz dysku).
     
  12. Havoc

    Havoc Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 12, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A gra która miała wcześniej dograne TU na dysk będzie działać po aktualizacji na dash 14719 ?
     
  13. theslimshady

    theslimshady Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 10, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale nawet wgrywajac przy lt 2.0 TU do tytulow to i tak nie mozna zainstalowac gry na dysku bez ihasa i lt max ?
     
  14. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1511
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    ale na jakiej zasadzie dogrywac?? hmm bo jak dysku nie mam to do pamieci podreczenj czy gdzie hmm
     
  15. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Pendrive cały czas w konsoli.

    Wyjąć pendrive'a ---> zaktualizować ---> włożyć pendrive'a.

    Przy Dash'u > 13604 nie można instalować gier XGD3 na dysku w tym przypadku.
     
  16. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    ja nic nie instalowalem i wszystko śmiga bez żadnych TU
     
  17. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1511
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    daj filmik zeby wszyscy uwierzyli i napisz konfiguracje jaki naped jaka konsola itd.
     
  18. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  19. LauraR

    LauraR Dziewczyna Dziewczyna

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Pszczyna
    Jest jakaś zasada dlaczego tak się dzieje ? Skoro zmiana dasha na tego wymaganego przez Max Payne 3 wnosi cichą aktualizację, to raczej powinny wystąpić problemy z tytułami xgd3 zmienionymi pod 2.0
     
  20. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Właśnie o to chodzi, że nie ma reguły. Gdyby jeszcze te napędy było spoof'owane z Samsungów/starych Hitachi, to ja rozumiem. Przeglądając forum, zauważyłem, że niektórym działa, a reszcie nie (na tych samych napędach).
     
  21. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    puscie sobie muzyke z pendrive oczywiscie sciszona wlaczcie gre xgd3 zainstalowana na hdd smiaga nie wywala :)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum