1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT + 2.0 i gry z XGD2

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez dareckas, Styczeń 20, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. dareckas

    dareckas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wałbrzych
    Przez jakiego abgx-a przepuszczać gry XGD2 żeby działały na LT + 2.0 i ewentualnie potem na LT+3.0?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    przez najnowszego
     
  4. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Przez żadnego nie przepuszczać! zarówno LT+2.0 i LT+3.0 nie wymagał nigdy łatania gier XGD2 -> ABGX-em żeby je uruchomić.

    to jak branie rutinoscorbinu, nie zaszkodzi i nie pomoże.
     
  5. dareckas

    dareckas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wałbrzych
    Ok, czyli da mi to tyle że przed nagraniem sprawdzę tylko błędy CRC, dziękuję panowie
     
  6. stevo

    stevo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Na początku chciałem napisać że jakiś miesiąc temu przerabiałem xbox360 na lt2.0 i od tego momentu ani jedna gra nie może się poprawnie nagrać. Nagrywałem gry na laptopach(swoim i kolegi) oba miały nagrywarki DL, lecz gry nie działają. robię wszystko według poradników czyli nagrywam ing i teoretycznie płyta się nagrywa ponieważ podczas wkładania w napęd xbox wczytuje ja ale zaraz wyskakuje komunikat "gra nie jest obsługiwana proszę skontaktować się z obsługa xbox360" Bardzo proszę o pomoc
     
  7. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Konsola była podłączana do internetu ? Albo aktualizowałeś dashboard D:14699 - wygląda to na cichą aktualizację.
     
  8. farenhide

    farenhide Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A po cichej na LT 2.0 da rade jakoś zagrać w gry xgd2 z ap? czy aktualizowac na lt3?
    ps. w gry xgd3 gram używając TU.
     
  9. breq

    breq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a ja odgrzebie temat, bo przy grze mam coś takiego
    http://s0.eih.bz/images/fightecgc.jpg
    więc chyba ktoś ją przepuścił przez abxg'a a co za tym idzie nie mam jej po co wypalać bo nie zadziała..

    Czy da się jakoś sprawdzić czy ktoś taką gre przepuszczal przez ten program lub ew. przywrócić grę do stanu przed skanowaniem?
    Czy jeżeli gra nie została przepuszczona przez abgx'a a ja ją bym przepuścił przez ten program do "przywracania" to czy coś "uszkodzę" w obrazie tak, że nie będzie działać po wypaleniu?

    -=SETH=- //Temat z problemami i screenami z ABGX jest tu: http://xboxforum.pl/iso-f10/abgx-tu-wklejamy-screeny-problemy-i-pytania-76631-124.html
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nic nie uszkodzisz, możesz śmiało wgrywać Topologię pod LT 2.0.
    http://xboxforum.pl/artykuly-f31/[t...treme-lite-touch-3-0-a-120365.html#post942283
    Patrz: "Nagrywanie pod LT 2.0".
     
  11. wojtas011

    wojtas011 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2008
    Posty:
    88
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Piekło
    Przecież tej gry nie trzeba przerabiać pod LT 2.0 bo jest w xgd2
     
  12. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3224
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Zamykam bo zaczyna się robić offtop.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum