1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 2.0 i Mass Effect 3

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez azarel8, Maj 9, 2012.

  1. azarel8

    azarel8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Mam LT 2.0 i nie mam cichej aktualki. Co mam zrobić aby zagrac w ME3?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    nagrać pod 2.0 i grać a co innego byś chciał zrobić :D
     
  4. azarel8

    azarel8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Heh;) Chwile nie śledziłem tego co tam MS wykombinował i myślałem, że nie bedzie tak prosto.
    Czyli nic nie musze kombinować z obrazem?


    PS. mam dasha 13599
     
  5. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
  6. azarel8

    azarel8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A czy ME3 ma ta "topologie" z LT 3.0 i muszę to zamienic?
     
  7. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    a skąd mnie to wiedzieć pod co masz obraz przygotowany,czytaj tutki w iso bo były już miliony takich pytań :D
     
  8. azarel8

    azarel8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jak mam sprawdzić jaką obraz ma topologie? Nie ma o tym słowa w tutku. Albo jestem ślepy.
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wszystko jest w poradniku:

    Topology data is currently verified - wgrana "Topologia"

    The first 12 sectors ot topology data is blank - brak "Topologii"

    Wszystko rób po kolei jak w poradniku i powinno działać (jeśli nie masz beznadziejnej nagrywarki).
     
  10. azarel8

    azarel8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki za pomoc;)

    Nagrywarkę teoretycznie mam beznadziejna bo LG, ale od początku mojej przygody zepsuła mi tylko jedna płytę i to dawno.
    Gry z xdg3 tez bez problemu wypalała także...
     
Wczytywanie...

Poleć forum