1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 2.0 i nowe gry pomocy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Paradise123, Sierpień 12, 2012.

  1. Paradise123

    Paradise123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chodzi o gre darksiders II Mam LT 2.0, walnalem xboxbackupcreator topologie na 2.0 , przerzucilem przez abgx i wypalilem x2,4 imgburnem i nie dziala pisze nieobslugiwana plytka,zgralem na dysk i to samo moglbys powiedziec jak wypaliles ze dziala na lt 2.0? albo ktos komu dziala na lt 2,0 ta giera ?:) ps nie wiem jakiego mam dasha wiem ze juz to nowsze menu, wczoraj sleepin dogs przerobilem tak jak to na 2.0 i dziala pieknie ale to niestety nie pomoze ktos? to samo jest z ghost recon :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jaki masz napęd w konsoli .
     
  4. Paradise123

    Paradise123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    liteon, sleepin dogs chodzilo elegancko tzn chodzi ,a ghost recon i darksiders niestety nie a robilem tak samo jak sleepin :(
     
  5. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Wygląda na to że masz oflagowana konsole i bez lt.3.0 te gry ci nie będą działały .
     
  6. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    A czasami ABGX Ci nie dograł na nowo topologii pod 3.0?
     
  7. Paradise123

    Paradise123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Raczej nie mam oflagowanej bo ostani raz grałem na necie jakos rok temu wiec to odpada
    "A czasami ABGX Ci nie dograł na nowo topologii pod 3.0?"
    dogralem topologie i pozniej abgx to moze dlatego? abgx 1.6. moze pierw musze abgx a pozniej topologie? wole zapytac bo straciłem juz bardzo duzo plytek :) ale wydaje mi sie ze nie powinno bo tutaj na forum był poradnik ze pozniej trzeba przez abgx i jak bedzie napis na czerwono to znaczy, ze topologia zostala dograna no i tak było,raczej nie dogrywa bo by dogralo tez do sleepin dogs a dziala normalnie hmm
     
  8. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    Może ma zabezpieczenie CIV jak Dogma ??
     
  9. Paradise123

    Paradise123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Faktycznie abgx zmieniało topologie spowrotem na 3.0. Teraz zmienilem na 2.0 odrazu imgburn i działa. dziekuje za pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum