1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

lt 2.0 i nowe gry

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Border, Czerwiec 4, 2013.

  1. Border

    Border Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    329
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Siemanko, z rok juz nie jestem w temacie o xboxie poniewaz nie mialem czasu grac i chcialbym sobie pobrac jakas gierke a mam lt 2.0, dasha chyba najnowszego ale w kazdym badz razie na tego dasha kazda gra wejdzie nowa i czy gry dalej sie nagrywa tak jak sie nagrywalo ze img burnem normalnie mozna wypalic na plytce czy trzeba jakies *******y robic?? Wiem ze gry na lt 3.0 trzeba robic topologie ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Asuna

    Asuna Dziewczyna Dziewczyna XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2013
    Posty:
    130
    Polubienia:
    84
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Wrocław
    Tak, mozna wypalac, ale Verbami. Tylko te nowe gry są na lt 3.0 więc musisz pamietac o topologii. Chociaż w moim przypadku potrzebna do takich gier jest nagrywarka ihas, żeby jakakolwiek gra xgd3 pykła. Niektórym wystarczy zwykła nagrywarka, ale w miare dobra.
    Pokieruj się jakimś tutkiem z forum ;]
     
  4. Border

    Border Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    329
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie trzeba ihasa gry w xgd3 normalnie sie wypalaja chyba ze te nowe teraz juz nie bo najnowsza gra jaka mam to AC 3 ktory bez przypalu sie nagral i smiga ;p
     
  5. Asuna

    Asuna Dziewczyna Dziewczyna XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2013
    Posty:
    130
    Polubienia:
    84
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Wrocław
    No widzisz. Może u mnie tak jest bo mam xboxa z 2006 i napęd też stary jak świat :D
     
  6. Border

    Border Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    329
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    moj tez jest stary xbox prawdopodobnie xenon albo opus ale naped jest z benq, nie wiem jakim cudem .
     
Wczytywanie...

Poleć forum