1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT+2.0 i patchowanie gier (abgx360)?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez swy1985, Styczeń 6, 2012.

  1. swy1985

    swy1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    UK
    Jestem swierzakiem jesli chodzi o iksa, w zwiazku z powyzszym mam pytanie. Mam przerobiona konsolke lt+2.0, jakie gry musze patchowac a jakie nie (chodzi mi o abgx360).
    Z gory dzieki za wszelka pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Gry ściągasz i wypalasz (XGD3), jak spat****esz przez abgx to nie będą chodzić bo dogrywa on topologydata które są potrzebne na LT+3.0
     
  4. maly0406

    maly0406 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Czyli te gry z XDG3 nie wolno przepuszczac przez agbx 1.0.6, tylko trzeba je wypalac na sucho tak ?
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Jeśli masz 2.0 to tak
     
  6. Sync

    Sync Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A co z grami ,ktore nie maja XGD3? , tylko samo AP25 ???
     
  7. swy1985

    swy1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    UK
    a jak moge sprawdzic czy gra ma xgd3 albo ap25? bo w postach przy pobieraniu nie zawsze podaja ;)
     
  8. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  9. swy1985

    swy1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    UK
    W takim raze gra Assassin's Creed: Brotherhood jest z zabezpieczeniami ap25, wiec dobrze zrobilem ze ja spatchowalem, w abgx wyglada chyba dobrze:

    http://i44.tinypic.com/295emmc.jpg czesc 1
    http://i44.tinypic.com/654sr4.jpg czesc 2

    sorki ze wstawiam linki ale nie moge obsadzic obrazow
    chcialbym dodac ze juz wczesniej nagrywalem gry i dzialaja wiec chyba robie wszystko dobrze ale mam problem z assassinem (nie chce wczytac plyti i wyskakuje komunikat "unknown media disc", do nagrywania uzywam plytek verbatim, nagrywam za pomoca imgburn (najnowszy), wszystko cacy, plyte nagrywa bez problemow a gry nie chce wczytac, co robie nie tak?

    w abgx360 w zakladce opcje w lewej kolumnie mam zaznaczone wszystkie 6 ptaszkow, w kolumnie po prawej 1, 3 i 5 jest zaznaczone. w zakladce auto fix wybieram level 3 i wszystkie pozycje ponizej za zaznaczone ptaszkami.

    prosze o pomoc, bardzo chcialbym pograc w ta gre ;)
     
  10. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Tylko że abgx 1.0.6 jest pod lt 3.0
     
  11. jagodziarz

    jagodziarz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jezeli skanuje sie ABGX360 1.0.6 to raczej potrzeba zeby byl LT 3.0 w konsoli . (Takie moje przypuszczenia)
     
  12. swy1985

    swy1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    UK
    czyli sugerujesz abym pobral starsza wersje abgx360 i wtedy przeskanowal pod lt+2.0?
    da sie tak??
     
  13. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Z tego co tutaj ludzie piszą to się da. Pobierz wersję 1.0.5 i spróbuj nią.
     
  14. swy1985

    swy1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    UK
    skoro obraz tej gry mam juz przerobiony nowszym abgx, to czy moge go jeszcze raz przepuscic przez starsza wersje programu, czy musze od nowa sciagac swierzy obraz iso gry??
     
  15. psilon

    psilon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    240
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    jezeli masz jeszcze na dysku spakowany ten obraz winrarem to wystarczy ze wypakujesz go jeszcze raz
     
  16. fafal121

    fafal121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8

    Musi być świeży obraz bez wcześniejszego patchowania na LT3.
     
  17. swy1985

    swy1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    UK
    ok, w takim razie musze possac jeszcze raz bo archiwa gry juz usunalem, z drugiej strony zastanawiam sie dlaczego udalo mi sie tym sposobem nagrac 2 gry wczesniej, nagralem fable 2 i nfs:run i smigaja bez problemu a obie byly patchowane abgx 630 v1.0.6

    czyli sugerujecie aby wszystkie gry z zabezpieczeniemi ap25 patchowac abgx360 v1.0.5, a te z xgd3 wypalac na surowo?
    a wiec zabieram sie za masowe pobieranie i nagrywanie, wyniki podam pozniej
     
  18. Sauron79

    Sauron79 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Panowie a jak mam nagrać Disneyland Adventures? Konsola Slim z lutego, najnowszy dashboard 2.0.14699.0 i niedawno zrobiona przeróbka LT 2.0. Gra była nagrana na sucho po ściągnięciu (bez przepuszczania przez abgx) i na konsoli wywala "nieznany format płyty" czy jakoś tak. Co zrobić by działała?
     
  19. fafal121

    fafal121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czekać na LT3 do slimów.
     
  20. Sauron79

    Sauron79 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli na razie nie ma możliwości by jakoś nagrać i pograć w tą grę?
     
Wczytywanie...

Poleć forum