1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

lt+2.0 i powrot do ustawien orginalnych

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mr.gelo, Listopad 26, 2011.

  1. mr.gelo

    mr.gelo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam jestem nowy na forum i jest to mój pierwszy temat wiec prosze o wyrozumialosc moje pytanie brzmi czy po wgraniu lt + 2.0 i nie podlaczajac go do neta bede mogl powrucic do ustawien orginalnych tak zeby w razie jakich kolwiek problemow mogl wyslac ja na gwarancje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Tak tylko plomby musisz nowe zalatwic chyba ze masz nie ruszone.

    Wysłano z XPERIA X8 za pomocą Tapatalk.
     
  4. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jak masz slima to nie masz już grawancji jak fat to prędzej
     
  5. mr.gelo

    mr.gelo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    osoba przerabiajaca SLIMA mowila ze plaby beda nie ruszone i dlatego jestem ciekawy czy da sie wrucic wszystko tak zeby m$ sie nie szczail
     
  6. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
  7. mr.gelo

    mr.gelo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie da sie wgrac ixtreme lt 2.0 bez rozkrecania???
     
  8. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    przerabiając musisz mieć dostęp do napędu. więc odpowiedz sobie sam na pytanie.
     
  9. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Jeżeli to slim to się nie da.
     
  10. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Slim ma plomby termoaktywne tzn gdy spróbuje ktoś ogrzać ją aby odkleić to zmieni się jej barwa i serwis nie uzna gwarancji dlatego jeśli masz slima to nie masz już gwarancji chyba że serwisant przerabiający konsolę ci ją da.
     
Wczytywanie...

Poleć forum