1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 2.0 i problem z wwe'13

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez janusz19967, Listopad 14, 2012.

  1. janusz19967

    janusz19967 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam.Nagralem te gre na plytce pod lt 2.0 kiedy wkladam d napedu wyskakuje zagraj w gre,naciskam toi wyskakuje blad:t gra wymana aktualizacji ktora nie zostala odnaleziona"Jak zrobic zeby dzialala??
    LT 2.0
    Dash: 2.0.13599.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    wgrac aktualizacje z penndrive
     
  4. janusz19967

    janusz19967 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    znaczy dasha??ale jaka wersje??zeby mi przerobki nie skasowalo

    dobra zaktualizowalem dasha lt chyba nie usunelo ale teraz jak daje uruchom gre to wywala po 2 sekundach spowrotem do dasha.moze zle nagralem plytke?



    Nie pisz post pod postem!Używaj opcji edycji. #ESLORD
     
  5. dawidc6

    dawidc6 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nysa
    Najwidoczniej tak, nagrałeś pod LT 2.0 ??
     
  6. mateo360

    mateo360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    na glownej stronie tego forum zaznaczajac artykuly w dziale iso pojawi ci sie temat nagrywanie pod 2.0.Jest to kompletny artykul na ten temat.Postepujac zgodnie z nim gra musi dzialac:)
     
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28114
    Polubienia:
    3215
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر

    Alert Jesteś użytkownikiem nie zakładaj tematów w dziale dla świeżaków

     
Wczytywanie...

Poleć forum